Op naar een heerlijke zomer 2022 dankzij Misura Sartoria!

Amersfoort, vrijdag 24 juni 2022
Heb je nog geen tijd gehad om je wintergarderobe uit te zwaaien en een nieuwe frisse Summer collectie aan te schaffen? Ben je al bezig met de voorbereidingen voor de welverdiende zomervakantie en mis je nog spannende zomercasuals, zoals polo’s, shirts, truien of chino’s? Of toch op zoek naar suède zomerloafers? Maak dan gauw een afspraak -ofwandel gewoon binnen- bij Selim en Denis van Misura Sartoria, Kamp 1 te Amersfoort. Ze hanteren nu een aantrekkelijke Content zomerkorting van 20% op de gehele Casual Summer Collection 2022!

Een nieuwe garderobe geeft je meteen een gevoel van frisheid en verlichting voor nieuwe avonturen en mogelijkheden. Onder het genot van een pittige espresso of een zachte cappuccino nemen de heren je mee door de wereld van Misura Casuals & Maatwerk!

Speciaal voor de content-leden heeft Misura Saroria een spectaculaire aanbieding, geldend juli en augustus 2022 en zolang de voorraad strekt natuurlijk!

Grijp nu de kans voordat u op vakantie gaat en profiteer van de aantrekkelijke Content zomerkorting van 20% op de gehele Casual Summer Collection 2022!

Homepage - Misura Sartoria

Nieuws

Op naar een heerlijke zomer 2022 dankzij Misura Sartoria!

Retail