De Amersfoortse Uitdaging van start!

Amersfoort, donderdag 21 september 2023 

Na maanden van voorbereiding is De Amersfoortse Uitdaging eindelijk van start gegaan! Deze nieuw opgerichte stichting heeft als doel om een brug te slaan tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties in en rond Amersfoort, om samen te werken aan een betere gemeenschap. De stichting is het brein van een groep toegewijde individuen, waaronder Bestuursvoorzitter Colinda de Jong van Milkshake Marketing en Penningmeester Martijn van Eijkel, bijgestaan door Bestuurslid Marc van Leeuwen van TwynstraGudde, Secretaris Anne-Marij Lock van OchtendMensen, en Kwartiermaker Ben Zandvliet. Ook wordt de stichting ondersteund door de inzet van vrijwilliger James van Veen.

Colinda: 'Er is een duidelijke behoefte onder lokale bedrijven om bij te dragen aan de gemeenschap. Met De Amersfoortse Uitdaging brengen we bedrijven en maatschappelijke organisaties samen en maken we het makkelijker voor bedrijven om te bepalen hoe ze hun kennis, kunde, en producten het best kunnen inzetten.'

Thema van dit Jaar: Armoede en Kinderen

Dit jaar focust de stichting zich op thema's als armoede en kinderen. Een van de projecten is het mogelijk maken van Sinterklaascadeaus voor kinderen in armoede. Colinda: 'Het is geweldig om de blijdschap in de ogen van de kinderen te zien wanneer ze hun cadeautjes ontvangen.' Maar dit is slechts een van de vele initiatieven die gepland staan. Voor meer informatie over onze toekomstige projecten, volg De Amersfoortse Uitdaging.

Lid worden?

Bedrijven uit Amersfoort en omstreken, waaronder Leusden, Soest, Nijkerk, Woudenberg, Scherpenzeel en Baarn, zijn welkom om zich aan te melden. Interesse? Meld je aan via de website of neem contact op met Ben Zandvliet: 0617761914.

Samen maken we een positief verschil in Amersfoort en omstreken!

Nieuws

De Amersfoortse Uitdaging van start!

Goede Doelen