DC Ray op binnenplaats Observant

Amersfoort, donderdag 6 juli 2023

Deze zomer geniet je op de binnenplaats van Observant van de mooiste live muziek. Zondag 16 juli legt zanger DC Ray (Dési Gunther) met zijn muzikale vrienden de focus op Nat King Cole. Het hele programma is te bekijken via www.observant.nl.

De Amerikaan Cole is hét grote voorbeeld van deze zanger uit Amersfoort. Met zijn quintet speelt hij o.a. ‘Straighten Up and Fly Right’ (de eerste hit van Cole), ‘L.O.V.E.’, ‘Let There Be Love’, ‘I’m Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter’ en meer van de bariton. Dit intieme concert vindt plaats op de beschutte binnenplaats van Observant. In de openlucht, de perfecte plek voor deze ontspannen jazzklassiekers uit de vorige eeuw. De innemende vocalist DC Ray neemt je mee in de wereld van Nat King Cole, van swingende songs tot de beste ballads!

DC Ray wordt begeleid door pianist Paul Fraanje, contrabassist Jaap Hengeveld, gitarist George Henninger en drummer Hans Weyergang. De aanvang van dit optreden is 15:00 uur. Kaarten á € 10,00 zijn verkrijgbaar via www.observant.nl.

Stadspodium Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Nieuws

DC Ray op binnenplaats Observant

Horeca
Fun & Entertainment