Contenter Renger van Esveld zet unieke foto in voor Het Longfonds!

Amersfoort, donderdag 2 december 2021

Kom jij uit Amersfoort of omstreken? Dan weet je vast hoe mooi de Keistad kan zijn. Het is dan ook precies deze stadse glorie die videograaf Renger van Esveld eerder dit jaar vastlegde, en met succes. Hij maakte een unieke foto van de Lieve Vrouwetoren, bedekt in een witte laag sneeuw. De reacties waren destijds erg positief en mede daarom bedacht Renger een prachtige actie voor Het Longfonds. 

De vele reacties zetten Renger aan tot actie, hij besluit om de foto als A3 poster en ansichtkaart aan te bieden. Van de totale verkoopopbrengst gaat 75% naar het Longfonds. Reden voor deze keuze zijn de Amersfoortse roots die het initiatief vormen. Het Longfonds is namelijk gevestigd in het hart van de stad. Hiernaast is het Longfonds ook om een persoonlijke reden van grote waarde. “Ik ben mijn vader helaas verloren aan een heftige longziekte”, aldus Renger.

Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstkaart of poster voor bijvoorbeeld op kantoor, schroom dan niet om contact op te nemen met Renger. Meer (contact)informatie? Neem een kijkje op: https://www.rengervanesveld.com/webshop/

Nieuws

Contenter Renger van Esveld zet unieke foto in voor Het Longfonds!

Zakelijke Dienstverlening