#Contentdeal Omnia Connect & Bus Natuursteen

Amersfoort, dinsdag 16 mei 2023

Wekelijks promoten we een leuke, bijzondere of opvallende #contentdeal: een ontstane samenwerking tussen twee bedrijfsleden van Content. Deze deal begon bij een bedrijfsbezoek aan Movement Gym in Amersfoort. Daar ontmoetten Romano Versteegen van Omnia Connect en Hilde Bus van Bus Natuursteen elkaar voor het eerst. Hilde vertelde Romano dat ze op zoek waren naar een nieuw alarmsysteem. En laat dat nu helemaal in het straatje vallen van Omnia Connect!

'Na een prachtige rondleiding bij Movement Gym had ik een gesprek met Hilde en Carsten', vertelt Romano. Zo kwam ik erachter dat ze op zoek waren naar een nieuw alarmsysteem. Dat sluit natuurlijk helemaal aan bij onze expertise! Na twee weken hebben we een afspraak ingepland en hebben we een mooie overeenkomst kunnen opstellen voor een compleet nieuw alarmsysteem plus vier camera's'.

Hilde is enthousiast over de samenwerking: 'We waren al een tijdje op zoek naar een betrouwbare partner voor onze beveiligingsbehoeften. Met Omnia Connect hebben we die gevonden. We zijn onder de indruk van hun professionaliteit en kijken ernaar uit om binnen een maand ons nieuwe alarmsysteem operationeel te hebben!'

Nieuws

#Contentdeal Omnia Connect & Bus Natuursteen

Zakelijke Dienstverlening
Bouw & Maakindustrie