#contentdeal | Green XS & GT Reclame

De eerste samenwerkingen zijn ontstaan, en ook enkele ondernemers die elkaar hebben gevonden via de database. Iets wat natuurlijk ontzettend leuk is om te horen. Het feit dat sommigen onder u de database al écht gebruiken motiveert enorm. Letterlijk gehoord: ‘Als ik iets moet kopen ga ik automatisch meteen naar Google, en nu dacht ik: ‘nee, eerst eens kijken bij Content.

We hopen dat velen deze manier van ‘werken’ ook zullen toepassen. De database bevat enkel ondernemers die ook aangesloten zijn en die dus dezelfde gedachten hebben: ‘lokaal eerst!’.  Mocht je nu een leuke samenwerking zijn gestart met een collega-Contenter: laat het ons weten! Via de hashtag #CONTENDEAL zullen we hierbij stil staan.

Voorbeeld: Green XS en GT Reclame. Edward Ebbers en Martjn van Dijk hebben elkaar (weer) gevonden via Content. De raamsticker op de nieuwe locatie van Green XS in Vathorst is inmiddels gerealiseerd door GT Reclame. Ook ‘mocht’ GT Reclame recentelijk aan de slag voor Nijtmans Patisserie. ‘Het is leuk om via Content lokaal elkaar sneller te vinden’, aldus Edward Ebbers. ‘GreenXS mochten wij in 2013 ook al van dienst zijn bij de signing van het pand in Soest.’

Nieuws

#contentdeal | Green XS & GT Reclame

Anders
Marketing & Communicatie
Zakelijke Dienstverlening