#contentdeal Films4Business, Nefkens & Drukmakers

Amersfoort, dinsdag 5 april 2022

Dinsdagmiddag promoten we standaard een leuke, bijzondere of opvallende #contentdeal: een ontstane samenwerking tussen twee bedrijfsleden van Content. Ditmaal promoten we een wel heel bijzondere samenwerking tussen niet twee, maar drie van onze leden. Films4Business, Nefkens en Drukmakers creëerde samen de fantastische nieuwe auto van Harold van Films4Business.

‘Laat passie en reclame samenkomen’, dat is waar Films4business van de jonge en gedreven Harold voor staat. ‘Een succesvolle videocampagne, het strategisch inzetten van Social Media en het vergroten van de online zichtbaarheid, dat is de weg naar succes’, zegt Harold. Het is dan ook niet vreemd dat Harold de zichtbaarheid en zijn weg naar succes vergrote door aanschaf van een wel zeer opvallende auto.

Harold: ‘Ik wilde graag een opvallende en comfortabele auto die ook nog een paste binnen mijn budget. De keus om deze bij Nefkens aan te schaffen was snel gemaakt. Nefkens is, naast Content-lid, ook een klant van mij. Na lang wikken en wegen kwam ik uit bij de Peugeot 208, deze auto voldeed aan al mijn wensen. De bestickering is gedaan door Content-lid Wieger van Drukmakers. Het resultaat is dan ook prachtig. Harold is al vaak ‘gespot’ door vrienden en familie. Heb jij de opvallende auto van Films4business al zien rijden?

Nieuws

#contentdeal Films4Business, Nefkens & Drukmakers

Automotive