#Contentdeal Films4Business, Fluent Media & Comma Vastgoed

Amersfoort, dinsdag 2 mei 2023

Wekelijks promoten we een leuke, bijzondere of opvallende #contentdeal: een ontstane samenwerking tussen twee bedrijfsleden van Content. Deze week in de spotlight: de veelbelovende samenwerking tussen Harold Jonker van Films4business en Manuel Öztopçu van Fluent Media, die samen een nieuw reclamebureau hebben opgericht, Hey Harry Reclame. Uit handen van bedrijfsmakelaar Jeroen van Toor van Comma Vastgoed kregen ze afgelopen week de sleutel van hun prachtige nieuwe kantoor aan de Plantageweg in Leusden. Op deze locatie hopen Harold en Manuel dit jaar te groeien naar een team van zes gedreven freelance reclamemakers. Samen willen ze bedrijven op een kwalitatieve en toch laagdrempelige manier verder helpen met hun online en offline reclame.

Harold vertelt enthousiast: ‘Hey Harry Reclame is vanaf 1 mei actief in Midden- en Oost-Nederland! Nee, ik stop zeker niet met het maken van video's, maar ik heb de afgelopen jaren ervaren dat ik graag brainstorm over campagnes, toffe dingen opzet en meedenk over hoe mijn klanten op een creatieve en passende manier zichtbaar kunnen zijn.’ Samen met zijn compagnon Manuel, vooral bekend als webbouwer, heeft hij dit gloednieuwe reclamebureau opgezet. Manuel: ‘Als onderdeel van dit reclamebureau blijf ik verantwoordelijk voor alles wat met websites te maken heeft, maar nu kunnen we nog grotere uitdagingen aangaan en nog meer impact maken!’

Wil je binnenkort kennismaken met het team van Hey Harry Reclame, meer weten over hun reclamebureau of ontdekken hoe zij anders werken? Komende week lees je alles over Hey Harry Reclame op onze website. ‘We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan creatieve en impactvolle campagnes', sluit Harold af.

Nieuws

#Contentdeal Films4Business, Fluent Media & Comma Vastgoed

Zakelijke Dienstverlening
Makelaardij