#contentdeal Fijne samenwerking tussen Aerial Intelligence & Adama Businesskleding!

Amersfoort, dinsdag 19 december 2023 
Content staat voor lokaal ondernemen en brengt dagelijks graag Vraag & Aanbod binnen de grenzen van ons verzorgingsgebied (Amersfoort, Leusden & Hoevelaken) bij elkaar. In 2023 vloog de ene samenwerking na de ander ons om de oren. En op de valreep komt er nóg een mooie #contentdeal op ons pad: Aerial Intelligence en Adama Businesskleding hebben elkaar gevonden in een fijne samenwerking. Op de foto lachende gezichten van Erik Adama (Adama Businesskleding) en Nick Cornelissen en Tim Burgmeijer (Aerial Intelligence). 


Tim: “Direct nadat Aerial Intelligence BV lid is geworden van Content Amersfoort, was één van de eerste vragen: bij wie kunnen we lokaal goede kwaliteit kleding laten bedrukken? Via Content zijn we bij Erik Adama van Adama Businesskleding terecht gekomen. We beschikten namelijk over kleding van een andere leverancier, maar waren hier vanaf het begin af aan niet heel erg te spreken over. We waren opzoek naar kleding van goede kwaliteit wat past bij onze jonge, frisse en professionele uitstraling. Erik heeft ons super geholpen met waardevol advies, waarbij zelfs kosteloos broeken uit Zweden bezorgd werden om te passen.”

Nick: “Uiteindelijk hebben we een mooie set bedrijfskleding bij elkaar gezocht, volledig naar onze wens. 
Mooi om te zien hoe deze lokale ondernemer passie heeft voor zijn vak. Een prachtig familiebedrijf is het zeker!”

Erik: “Het is mooi om te zien hoe bevlogen Nick en Tim over hun vak praten. Hoe stoer is het dat je je vaste baan opzegt om samen een vrij specialistische markt te gaan bedienen. Ze werken door heel Nederland maar kiezen ervoor om lokaal hun kleding te laten verzorgen. Deze jonge ondernemers gaan het ver schoppen!”

Nieuws

#contentdeal Fijne samenwerking tussen Aerial Intelligence & Adama Businesskleding!

Zakelijke Dienstverlening