#Contentdeal DC reiniging & Royals

Amersfoort, dinsdag 3 mei 2022

Dinsdagmiddag promoten we standaard een leuke, bijzondere of opvallende #contentdeal: een ontstane samenwerking tussen twee bedrijfsleden van Content. Ditmaal een professioneel schoonmaakbedrijf en dé kantine van bedrijventerrein Calveen. De - Calveense – achterburen DC reiniging en Royals sloegen de handen in één en startte begin deze maand hun samenwerking.

Eigenaar Gert-Jan van den Broek van Royals is erg tevreden over de samenwerking met DC-Reiniging. ‘Wij kennen elkaar via Content en we zijn natuurlijk ook buren, hierdoor gun je elkaar ook wat. Het is heel fijn om met elkaar samen te werken en dat er gewerkt wordt met natuurlijke schoonmaak producten vind ik een absolute pré’. Sinds mei 2016 is deze gezellige lunchroom gevestigd op de Ruimtevaart van bedrijventerrein Calveen. Je kunt hier comfortabel genieten van een vers belegd broodje of je broodje afhalen. Ook beschikt Royals over een prachtige bezorg bus waarmee ze jouw bestelling ook op locatie kunnen bezorgen.

Op hetzelfde bedrijventerrein bevindt zich DC Reiniging. Eigenaresse Deniece Caffee vertelt; ‘Af en toe deed ik al wat losse klusjes voor Royals, zoals de glasbewassing, maar sinds een maand verzorgen wij het groot onderhoud van de lunchroom. Iedere zaterdag doen wij de grote schoonmaak. Onder de kasten, achter de vuilnisbakken, reiniging van de trap, echt geen plekje blijft onberoerd. DC-Reiniging heeft een breed klantenbestand en verzorgd reguliere schoonmaak, opleveringsschoonmaak en ook specialistische opdrachten als desinfecteren, glasbewassing, gevelreiniging en het schoonmaken van zonnepanelen.'

Deniece sluit af: ‘goed dat we deze samenwerking vandaag belichten, want ik moet Gert-Jan nog bellen om de lunch te bestellen voor mijn personeelsoverleg haha’. Wat een mooie wederzijde samenwerking tussen deze twee ondernemers. Echt een gevalletje, beter een goede buur dan een verre vriend….

Nieuws

#Contentdeal DC reiniging & Royals

Zakelijke Dienstverlening
Horeca