#Contentdeal Actief Werkt! & MBS Installatietechniek B.V.

Amersfoort, dinsdag 18 juli 2023

In onze #contentdeal deze week draait het om de match tussen MBS Installatietechniek B.V. en Actief Werkt! Het begon allemaal tijdens een Content meeting bij de HU in Amersfoort vorig jaar april. Daar raakten Edgar Schreurs van MBS Installatietechniek B.V. en Nick Zuidema van Actief Werkt! aan de praat. Beiden komen uit de Amersfoortse wijk Soesterkwartier, dus dat klikte meteen.

Ze bespraken de uitdagingen in de technische markt, met name de groeiende schaarste aan geschoolde vakmensen. In het werkveld van MBS Installatietechniek B.V. is de vraag naar technisch geschoold personeel aanzienlijk. Helaas zijn er geen specifieke opleidingen die aan deze behoefte voldoen.

Gelukkig wist Nick een monteur te vinden die perfect paste binnen het profiel van MBS. Edgar had op dat moment behoefte aan extra capaciteit in zijn team, en dus was de match snel gemaakt!

Edgar: 'Het is lastig om goed personeel te vinden. Het aanbod van werk is enorm en het is frustrerend als je dat niet of moeilijk kan invullen. Op zulke momenten waardeer je bedrijven zoals Actief Werkt enorm. Nick begreep onze zoekvraag en kon deze vervullen. De klik met hem was er meteen. Het is belangrijk dat je goede mensen in dienst hebt, die hun vak verstaan. Daar heeft Nick ons uitstekend mee geholpen.'

Nick: 'In de huidige markt zijn goede arbeidsvoorwaarden alleen niet meer genoeg om kandidaten te werven. Bedrijfscultuur, normen en waarden zijn uiterst belangrijk. Edgar heeft met MBS installatietechniek B.V. een bedrijf neergezet met een fijne cultuur waar mensen voor elkaar willen werken. De no-nonsense mentaliteit was een doorslaggevende factor in dit proces.'

Nieuws

#Contentdeal Actief Werkt! & MBS Installatietechniek B.V.

Zakelijke Dienstverlening
Werving & Selectie