#Contentdeal 033Live & Vindicta

Amersfoort, dinsdag 27 juni 2023

We hebben deze week een lekker muzikaal tussendoortje voor je in de vorm van een gloednieuwe #contentdeal tussen 033Live en Vindicta. 033Live is hét muziekfestival in Amersfoort dat zowel grote namen als Mart Hoogkramer, Gers Pardoel, Bilal Wahib en Django Wagner, als opkomend lokaal talent op de planken brengt. Een knallende muzikale ervaring in het hart van de stad, op de Mijnbouwweg, op 1 & 2 september 2023. Het is meer dan alleen een festival: het is een viering van muziek en Amersfoortse gezelligheid.

Vindicta, onder leiding van Gijs Viester, heeft onlangs besloten om partner te worden van dit waanzinnige evenement. Niet alleen geven ze financiële steun, maar ook hun hele team, inclusief partners, komen samen genieten van dit muziekfestijn.

'Danny de Graaf van 033Live is enthousiast over de samenwerking: 'Als partner speel je een grotere rol dan alleen financieel bijdragen. Het gaat om betrokkenheid bij de Amersfoortse muziekscene en het vieren van onze lokale cultuur. Met Vindicta aan onze zijde, kunnen we nog meer teruggeven aan de stad en haar inwoners.'

Gijs van Vindicta voegt toe: 'We zijn trots om partner te zijn van 033Live. Het is een mooie kans om ons team een geweldig avondje uit te bieden, terwijl we ook bijdragen aan de levendigheid en cultuur van onze stad.'

'Zin in een onvergetelijk avondje uit met geweldige muziek en Amersfoortse gezelligheid? Scoor dan snel je tickets voor 033Live! En voor de ondernemers onder ons die een extra stap willen zetten: ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden om vriend te worden van 033Live en te profiteren van onze interessante voordelen? Vul dan het sponsorformulier in op de website en we nemen contact met je op. Samen zetten we Amersfoort op de muzikale kaart!

Nieuws

#Contentdeal 033Live & Vindicta

Fun & Entertainment