Content XL-Potlood #88: Jesse Aarsman - Fruitbestellen.nl

Amersfoort, donderdag 8 juni 2023

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-Contenter van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist iemand die wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Jesse Aarsman - Fruitbestellen.nl.

Wat een eer dat ik het Content-potlood van Ellen in ontvangst mag nemen! Als kleine jongen reisde ik regelmatig met haar en haar zoon mee naar judotoernooien die verspreid over het hele land plaatsvonden. Onze club nam eens per jaar de organisatie van het Theo Meijer Team toernooi op zich, waarbij alle judoka's en ouders gezamenlijk de handen ineensloegen om alles op tijd klaar te zetten en het toernooi tot een groot succes te maken. We droegen met trots onze trainingspakken die gesponsord waren door AFAS, judopakken met een speciale bedrukking van de Druk-Store Leusden, en de logistieke ondersteuning werd vriendelijk aangeboden door Bouw Logistic services. En natuurlijk, last but not least, was er de Olympic Sponsor Club waarmee lokale bedrijven de judoka’s een helpende hand toestaken.

Deze sportieve, samenwerkende en warme herinneringen koester ik en ben ik zeer dankbaar voor. Bovendien vormen ze voor mij een constante bron van inspiratie bij het ondernemen en zijn ze misschien wel de fundering waarop fruit-bestellen.nl is gebouwd. Met fruit-bestellen.nl hebben we nadrukkelijk gekozen om ons te richten op de lokale gemeenschap, de regio die mij zoveel kansen heeft geboden. We willen een zichtbare meerwaarde bieden voor deze regio.

Met dit in gedachten hebben we de eerste stappen gezet om gezonde en gezellige initiatieven te ondersteunen. We sponsoren nu een aantal sportclubs in de regio door het verstrekken van vers fruit aan de jeugdteams. Tijdens de jaarlijkse Avondvierdaagse in Amersfoort was er dankzij ons volop fruit aanwezig, en ook konden familietoernooien zoals De Reus van Leus gratis fruit aan de deelnemers aanbieden.

Ik blijf daarom lokaal ondernemen, zodat mensen weten dat wanneer ze fruit bij ons bestellen, ze niet alleen goed voor zichzelf zorgen, maar ook bijdragen aan het welzijn van de hele regio.


Nieuws

Content XL-Potlood #88: Jesse Aarsman - Fruitbestellen.nl

Retail
Zakelijke Dienstverlening