Content XL-Potlood #87: Ellen van den Bos - StraaLL

Amersfoort, donderdag 8 juni 2023

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-Contenter van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist iemand die wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Ellen van den Bos - StraaLL. 

Het Content-potlood is deze week voor mij, leuk! Want ik vertel graag over de opening en de weg ernaartoe van StraaLL Jouw Plek!

Sinds 2015 bestaat StraaLL Coaching & Consultancy, een onderneming die een hele ontwikkeling heeft ondergaan. Dat is niet zo vreemd, aangezien ik erg veel tijd en energie heb geïnvesteerd in opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en levenservaring. Er is nooit een saai moment, zou ik zeggen! In mijn werk als begeleider van de ondernemer zeg ik altijd: "Je organisatie kan nooit verder groeien dan de leider." Dat is zelfs op mij van toepassing!

Al jaren begeleid ik ondernemers en hun organisaties bij veranderingen. Dat kan groei zijn, strategische vraagstukken, maar altijd met de vraag erachter waarom je doet wat je doet, ook voor de medewerkers. Dat onderzoeken we samen, en dat geeft inzicht, waardoor we kunnen bouwen.

Zo kwam ik eind vorig jaar bij mijn accountant en hij vertelde me dat hij zijn bedrijf ging verhuizen. Ik was even stil... Het is een prachtige locatie en misschien was deze plek wel iets voor mij? Ja, er zou veel moeten gebeuren, maar een eigen plek, precies op dat moment, voelde zo goed. Ik ben de volgende dag teruggegaan en kreeg bevestiging: dit wordt het! Geen vooraf bedacht plan, maar een plan dat mocht ontstaan! Mijn eigen locatie, niet meer aan de keukentafel, niet meer per se bij de opdrachtgever. Mijn plek, mijn ruimte, die inspiratie kan bieden, delen, verbinden en een enorme professionaliseringsslag maken. Mijn plek werd Jouw Plek! Een plek waar je kunt flexwerken, vergaderen en begeleiden.

Vanaf half februari kreeg ik de sleutel en hebben we er een geweldige plek van gemaakt om op 19 april officieel te kunnen openen. Zonder stress of tijdsdruk kon ik volledig vrij mijn inrichting organiseren en dit is wat er van gekomen is! Een feestelijke opening met de mensen om me heen die zowel persoonlijk als zakelijk belangrijk voor me zijn. Een plek waar ruimte is voor werken, ontwikkelen en ontmoeten. Ken je dat, het gevoel dat alles klopt?


Nieuws

Content XL-Potlood #87: Ellen van den Bos - StraaLL

Zakelijke Dienstverlening