Content XL-Potlood #85: Stanley Bakker & Damir Wijdenes - Movement Gym

Amersfoort, donderdag 25 mei 2023

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-Contenter van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist iemand die wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Stanley Bakker & Damir Wijdenes van Movement Gym Amersfoort.

Dank Edgar voor het door geven van het Content XL Potlood. We zijn vereerd dat we nu ook de kans krijgen om te delen hoe wij ondernemen, en zeker door de recente start van ons nieuwe pareltje, Movement Gym, hebben we wel wat leuks te delen.

Een keitje bijdragen
Want we zijn enorm trots. Sinds januari 2023 is ons tweede concept open. Aan de Nijverheidsweg Noord, in het voormalige Norit gebouw, hebben we een high-end sportschool gerealiseerd. Het pand is volledig her ontwikkeld en verduurzaamd. Sportievelingen vinden hier nu premium fitness, wellness, gezondheid en ontspanning. Iedere ondernemer heeft zijn passie, en die vinden wij in het bijdragen aan fitte, gezonde medewerkers en inwoners. Ook haken wij graag aan bij de ambitie van de gemeente om Amersfoort de fitste stad van Nederland te maken. Om in Amersfoortse termen te blijven: hier dragen we graag ons ‘keitje’ aan bij!

Eerst even terug in de tijd om weer bij het ‘nu’ te komen. Eind 2017 zijn we met Movement Club begonnen op de Amsterdamseweg in Amersfoort. Bij Movement Club richten we ons op Personal Training. Onze concepten hebben we opgezet voor en met onze sporters. Onze leden werken hard aan hun sportieve lijf, en wij werken daar elke dag hard aan het versterken van de community van sporters. Ook investeren we in samenwerkingen met bedrijven en partners. Alles gestoeld op onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, tweede thuisgevoel, verbondenheid en vernieuwend.

Wat we vooral belangrijk vinden is dat we – zowel bij Club als bij Gym – een laagdrempelige plek creëren waar je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn.

Vernieuwend: 15 unieke work-outs!
Onze gezamenlijke drive om zoveel mogelijk sporters gezond en gelukkig te maken bindt ons. Wij vullen elkaar ook enorm aan qua werkzaamheden. Damir houdt zich bezig met de achtergrond van het bedrijf (financiën, marketing, backoffice) en ik, als fitness professional, met de voorgrond (concept, groepslessen, trainers). Zo zijn we een geoliede tandem.

Daarnaast geloven we in de kracht van innovatie. We hebben daarom voor Gym meer dan vijftien unieke work-outs ontwikkeld waarmee je je kracht, conditie, flexibiliteit, core en zelfvertrouwen vergroot. We hebben ook gekozen voor Technogym als partner en bieden zo de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biomechanica en trainingsmethoden voor sporters. Je kunt meer dan zeventig (!) groepslessen doen, waaronder Skill Bike, yoga, boxing en Gym80.

Kortom: alles is enorm gericht op vernieuwd. We zijn vooruitstrevend en willen écht voor het beste van het beste gaan. En alles laagdrempelig.

Dat proberen we ook voor ondernemers te creëren. Voor bedrijven hebben we een vergaderruimte die te boeken is en er zijn flexplekken. Movement Gym is qua faciliteiten een verlengstuk voor bedrijven (privé-douchecabines, catering, een lounge en bar, teambuilding trainingen).

Nu al in de prijzen!
Het maakt ons blij dat Movement Gym al gezien wordt. Trots is het beste woord dat we nu al uitgeroepen zijn tot “Beste Sportclub van Nederland 2022” door de vakjury van de toonaangevende Dutch Fitness Awards en hebben we meerdere keren publieksprijzen gewonnen voor Beste Sportclub van de Provincie Utrecht en gemeente Amersfoort.

Collega-ondernemers helpen bij vitale collega’s
Vitaliteit is tegenwoordig een ‘hot’ item. Natuurlijk beamen wij dat ook: fitte, energieke en gezonde medewerkers besparen je erg veel geld, en zijn enorm van waarde voor je organisatie. We willen collega-ondernemers daarom graag helpen met de vitaliteit van hun bedrijf en werknemers. Hierop hebben we ook veel ingericht, en daarom hopen we snel vele ondernemers en bedrijven – al dan niet aangesloten bij Content – te leren kennen. Daarom nodigen we deze graag uit om langs te komen! Wees welkom!

Met sportieve groet,

Stanley Bakker en Damir Wijdenes

Nieuws

Content XL-Potlood #85: Stanley Bakker & Damir Wijdenes - Movement Gym

Sport