CONTENT XL-POTLOOD #63: Tijs van der Velde - Pon Dealer Groep

Amersfoort, woensdag 16 november 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Tijs van der Velde van Pon Dealer Groep.

Beste Mede-Contenters,

Henk Jelt Hoving, bedankt voor het doorgeven van het XL Potlood. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het daadwerkelijk een potlood zou zijn waar je echt mee kan schrijven. Misschien kan er ergens in de stad een Content schrijfblok komen waar we allemaal een quote of iets anders in kunnen schrijven?

Marketing wordt ook bij ons ook steeds belangrijker. De meeste mensen oriënteren zich eerst online en komen daarna bij ons voor extra informatie en de proefrit.

Een niet commercieel verhaal schrijven, dat is voor een autobedrijf natuurlijk lastig haha. Frank Moget en ik, Tijs van der Velde, zetten elke dag ons beste beentje voor om er te zijn voor onze klanten. Geen uitdaging is ons te gek, zou ik zeggen. Terwijl Frank zich meer richt op onze Pon Dealer Lease klanten, richt ik me meer op de zakelijke markt. Dit zijn bijvoorbeeld de klanten die bij ons mobiliteit kopen, huren of leasen.

Een actueel thema wat bij veel bedrijven speelt, is duurzaamheid. Je wilt wel duurzaam reizen, maar ook zonder zorgen bij je zakelijke afspraak komen en het liefst ook nog op tijd. Kan dit wel met een elektrische auto? Het antwoord daarop is: Ja. Onze merken hebben inmiddels een keurige actieradius en je kunt ze ook nog eens super snel laden bij een snellaadpunt.

Inmiddels is 30% van de auto’s die we verkopen volledig elektrisch. Iedereen die met een volledig elektrische bij ons wegrijdt, krijgt een gratis rijtraining met een specialist aangeboden. Deze specialist vertelt waar je allemaal op moet letten tijdens het rijden, en met het laden van de auto. De reacties hierop zijn erg positief.

Wat ook leuk is om te vertellen, Volkswagen viert dit jaar haar 75-jarig jubileum in Nederland! Alweer 75 jaar geleden schetste Ben Pon de iconische Volkswagen T1. Deze schets is nu zelfs te bewonderen in het Rijksmuseum!

Deze maand introduceren wij de nieuwe Volkswagen ID. Buzz. De volledig elektrische opvolger van de Volkswagen T1. De Buzz is verkrijgbaar als bedrijfswagen en personenauto. Op de foto poseren Frank Moget en ik bij dit fantastische nieuwe icoon!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn via Pon Dealer?

Frank en ik vernemen het graag!

Het potlood geef ik graag door aan David Krommendijk van Beryl Personeel.
Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #63: Tijs van der Velde - Pon Dealer Groep

Automotive
Zakelijke Dienstverlening
Duurzaamheid