CONTENT XL-POTLOOD #49: Peter de Gruijl – The Driven Club

Amersfoort, woensdag 13 juli 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Peter de Gruijl van The Driven Club.

Het potlood mocht ik ontvangen van mede Contenter én actief member van The Driven Club, Lylian Kamphuis. Dank je wel Lylian, ontzettend leuk!

Op 2 mei bestonden wij alweer 4 jaar. Ieder jaar vieren wij ons bestaan samen met onze members en introducés.

Onze members trainen allemaal op afspraak, hierdoor kan het dus voorkomen dat verschillende mensen elkaar nog nooit eerder gezien of gesproken hebben. Zonde! Als performance coaches en training studio geloven wij in het samenbrengen van gelijkgestemden. Samen kun je delen, elkaar inspireren en elkaar aan zetten. Jaarlijks organiseren wij 5 grote events om, naast onze kernproducten, extra van waarde te kunnen zijn. Tijdens ons vierjarig bestaan hebben we een moment genomen om te vertragen en in te zoomen op wat werkt en wat nou eigenlijk niet werkt.

Als mens worden we met de dag zwakker. Fysiek, mentaal, we raken de verbinding met onszelf en de mensen om ons heen steeds meer kwijt. De helft(!!) van Nederland heeft tegenwoordig overgewicht en 1 op de 6 mensen zit thuis in een burn-out.

Tijdens ons event hebben onze members in volledige stilte een aantal documenten ingevuld. De vragen uit deze documenten deel ik graag met jullie en ik nodig je uit deze vragen eens te beantwoorden. Kijk en voel diep van binnen en sta jezelf toe om eerlijk met jezelf te zijn. De waarde hiervan is groot!

1. Wat waren mijn successen tot nu toe in 2022?
2. Waar ben ik terughoudend geweest en heb ik zaken uitgesteld en waarom?
3. Wat is mijn geprogrammeerde toekomst als ik blijven leven zoals ik nu leef?
4. Welk commitment ga ik met mezelf aan de komende 6 maanden?
5. Welke noodzakelijk vereiste acties ga ik nu direct implementeren? Ben concreet en specifiek.
6. Wat moet het resultaat mij opleveren?
7. Wie moet ik op het speelveld neerzetten om de gewenste toekomst te realiseren?

We hopen dat wanneer we meer van hetzelfde doen, we op den duur toch een andere uitkomst zullen krijgen. Dit lijkt misschien een illusie, maar ik zie dit toch nog heel vaak terugkomen. Eigenlijk weet je namelijk precies wat je moet doen, je doet het alleen niet. Dus, kom in beweging! Sta op en verander jezelf, vandaag nog..!


Het potlood zou ik heel graag doorgeven aan één van de meest inspirerende ondernemers die ik ken, het gezicht van Content Amersfoort, Danny Rietveld. Al ruim een jaar zet hij al zijn leden geregeld in het stralende middelpunt en het lijkt mij super om hem eens te laten stralen en om zijn bijdrage te mogen lezen. Dus Danny, het potlood komt jouw kant uit!

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #49: Peter de Gruijl – The Driven Club

Sport