CONTENT XL-POTLOOD #36: Jeffrey Lindeboom - Fit Academie Bokkeduinen

Amersfoort, woensdag 13 april 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Jeffrey Lindeboom van Fit Academie Bokkeduinen.

Dennis Wiegers, bedankt voor het doorgeven van het potlood. Die grijp ik graag met beide handen aan.

Ruim 4 jaar geleden (januari 2018) ben ik gestart als manager bij Fit Academie Bokkeduinen. Fit Academie Bokkeduinen is een van de onderwijs bedrijven van MBO Amersfoort en richt zich op het opleiden in praktijk van studenten op het gebied van sport. Om dit mogelijk te maken hebben wij een eigen fitnesscentrum, drie sporthallen, een aerobicszaal, een dojo en een Univeld met nabijgelegen gewicht dempende matten.
Het doel van onze locatie is bezoekers werven die door middel van klantbezoek en begeleiding leermomenten in praktijk ervaren.
Hierdoor wordt de kloof tussen de arbeidsmarkt en onderwijs verkleind.

Afgelopen jaren hebben wij ingezet op het optimaliseren van onze accommodatie. Zo hebben wij in 2019 ons hele pand mogen verbouwen waar wij een eerste stap gezet hebben naar de locatie die wij nu zijn. Zo hebben wij daar recent 34 nieuwe fitnessapparaten in ons fitnesscentrum aan toegevoegd, daarnaast hebben wij een overdekte sportgelegenheid gecreëerd zodat outdoor trainingen ook bij slecht weer door kunnen gaan met daarbij een zeecontainer (foto) die is voorzien van een sportieve uiting om het geheel ook representatief aan te kleden.

Naast deze aanpassingen in en rondom ons pand is de locatie flink gegroeid in samenwerkende partners en is het ledenbestand in ons fitnesscentrum inmiddels bijna verdubbeld (!).
Kortom: genoeg reden om trots te zijn op onze locatie.

En dan zijn we er nog lang niet, momenteel zijn wij bezig met het plannen van een horeca verbouwing welke begin mei zal plaatsvinden, ook wordt in deze ruimte het inventaris vernieuwd en zetten we in op verhoging van sfeer en gezelligheid. Waardoor wij de sporters ook na het sporten willen enthousiasmeren om na afloop gezellig met elkaar af te sluiten.

Inmiddels is ons team gegroeid naar 36 medewerkers die een bijdrage leveren aan de exploitatie van ons pand. Van zichtbare afdelingen als ons horeca-, fitness- en facilitair team, als ook ondersteunende teams als marketing, verhuur en administratie, hebben wij ook collega’s die lessen verzorgen aan studenten in opleiding die wij zo voorbereiden op het werk door ze branchediploma’s te laten behalen maar vooral ook zichzelf in praktijk te ontwikkelen tot beginnend professional.

Al onze bezoekers willen wij een prettig sportklimaat bieden, maar vooral ook kennis laten maken met een gevarieerd en afwisselend aanbod.
Voor bedrijven hebben wij daarnaast maatwerk en bieden wij sport- en beweegprogramma’s om collega’s fit en vitaal te houden.

Wie weet komen wij elkaar binnenkort tegen in of rondom dit complex.

Graag geef ik het potlood door aan Jeroen Harmeijer van MBO Amersfoort Entree opleidingen

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #36: Jeffrey Lindeboom - Fit Academie Bokkeduinen

Onderwijs
Sport