CONTENT XL-POTLOOD #34: Neeke Bakker - Pijlman Kantoormeubelen

Amersfoort, woensdag 30 maart 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Neeke Bakker van Pijlman Kantoormeubelen.

Marco Hogenkamp,  dank voor het potlood. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan deze leuke rubriek.

De situatie in de Oekraïne houden ons inderdaad allemaal bezig. Gelukkig is de Nederlandse bevolking behulpzaam en zijn er legio warme initiatieven om de getroffen mensen te helpen. Dat vervult mij dan weer met trots en dan zie ik de goedheid van de mens in optima forma.

In deze roerige tijden zitten wij met ons bedrijf, Pijlman Kantoormeubelen, niet stil. Momenteel is Pijlman in Amersfoort nog gevestigd op de Maanlander op Calveen maar naar verwachting zullen we eind 2022 ons nieuwe en indrukwekkende pand op de Wieken in Amersfoort betrekken. Naast onze vestiging in Zwolle hebben wij dan opnieuw een prachtige topzichtlocaties in Nederland.

Thuiswerken was een van de meest getroffen COVID-19 maatregelen op het werk, mede de door onze betrouwbare website en vernieuwde shop konden wij de toename in deze orderstroom goed verwerken.  Wij bezorgen door heel Nederland maar ook buiten de landsgrenzen. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en deze roots hebben mij altijd een enorm drive gegeven. We hebben de schouders eronder gezet en de zaak in Zwolle is tot volle wasdom gekomen. Amersfoort heeft altijd al op mijn vizier gestaan en zodra het juiste moment daar was hebben wij ons daar gevestigd. Pijlman de werkplekinrichter op de Maanlander bleek een schot in de roos. Niet alleen de klanten werden met open armen ontvangen, zo ook wij als nieuwe lokale ondernemer.

Het ondernemersklimaat in Amersfoort is leuk, zo veel enthousiaste collega’s, dat heeft ons echt geïnspireerd en deze positieve flow heeft ons ook doen besluiten om te gaan verhuizen naar een grotere en nieuwe locatie aan de A28 op de Wieken. De extra drukte betreffende de nieuwbouw levert zeker uitdagingen op maar met een positieve blik op de toekomst zullen wij deze zeer zeker ook het hoofd gaan bieden!

Hopelijk tot snel en ik geef het potlood graag door aan Dennis Wiegers

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #34: Neeke Bakker - Pijlman Kantoormeubelen

Retail
Bouw & Maakindustrie