CONTENT XL-POTLOOD #31: Marlijn van der Valk - Van der Valk Amersfoort A1

Amersfoort, woensdag 8 maart 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Marlijn van der Valk van Van der Valk Amersfoort A1! 

Wat leuk, bedankt voor het potlood! Leuk om jullie meer te vertellen over de uitdagende periode die we (nu hopelijk) achter ons kunnen laten. Wat mij betreft is de tekening klaar en is het tijd om te spelen in Amersfoort.

Mijn naam is Marlijn van der Valk en ik ben sinds 2012 General Manager van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Alles over hotels kreeg ik met de paplepel ingegoten. Als vijfde generatie familielid groeide ik op in Hotel Tiel.

Inmiddels sta ik alweer 10 jaar aan het roer van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 en hebben we een uitdagende periode achter de rug waarin onze branche hard geraakt werd. In het begin van de lockdown bleven de gasten weg, het hotel was ontzettend stil. We hadden, na een grote verbouwing en uitbreiding, net de nieuwe horeca-outlets geopend en toen kwam de lockdown. De ene dag was het makkelijker dan de andere. Als je gewend bent dat het restaurant altijd vol zit, overvalt de leegte je enorm.

We zijn vrijwel direct aan de slag gegaan met alternatieve plannen. We hebben medisch personeel ondergebracht in het hotel zodat ze konden slapen, iets wat bij de mensen thuis niet altijd mogelijk was. We hebben Valkthuis opgestart, een thuisbezorging dienst waar veel gebruik van werd gemaakt en ook hebben we flexibele werkplekken gecreëerd. We hoorden dat veel mensen thuis niet rustig kunnen werken, dus hebben wij een veilige werk omgeving in ons Business Center gemaakt waar mensen wel rustig kunnen werken. Daarnaast hebben we met inachtneming van de RIVM-maatregelen zoveel mogelijk doorgedraaid met onze hotelgasten en vooral gekeken naar wat wel kon.

Ondanks de vele lockdowns zijn we toch vol vertrouwen blijven kijken naar de toekomst. We wisten dat er een moment zou komen dat alles weer zou kunnen en dat iedereen dan weer heel veel zin zou hebben in erop uit gaan. Om daarop in te kunnen spelen zijn we met Van der Valk Amersfoort-A1 blijven groeien en altijd blijven kijken naar mogelijkheden.

Met veel vertrouwen in betere tijden hebben we, ondanks de vele geldende corona maatregelen, Club Tucan geopend. Spannend, maar het gaf en geeft ons ook de juiste positieve energie om dit op te zetten.

Club Tucan is hét totaalconcept in het midden van het land waar spel en plezier centraal staan. Een tropisch familierestaurant, VR gaming, arcadespellen, een Beach club met DJ, Jeu de Boules banen en privé karaoke ruimtes. Alles onder 1 dak om heel veel plezier te maken!

Na een roerige tijd waarin we van lockdown naar lockdown gingen is het wat mij betreft nu tijd om te spelen!

Dus zin in een fijne avond, gezellig met vrienden en familie nu het weer kan? Wij heten je graag welkom in onze mooie, complete locatie in Amersfoort!

Ik geef het potlood graag door aan de altijd positieve, Gerard Spoor.

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #31: Marlijn van der Valk - Van der Valk Amersfoort A1

Van der Valk Amersfoort A1

http://www.hotelamersfoorta1.nl

Restaurant
Fun & Entertainment