CONTENT XL-POTLOOD #29: Martijn van Gompel - Van Poelgeest BMW

Amersfoort, woensdag 23 februari 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Martijn van Gompel van Van Poelgeest BMW!

Best presterend en meest aanbevolen is ons DNA om maar gelijk met de deur in huis te vallen, Anthon Geersing.
Bedankt voor het door geven van het Content potlood. Graag neem ik jullie mee in mijn wereld. De Wereld van Van Poelgeest Amersfoort, waar wij garant staan voor het bieden van heel veel BMW en Mini rijplezier.

Mijn naam is Martijn Gompel, getrouwd met Kimberley, en samen hebben wij 3 kinderen. Ik ben verantwoordelijk voor Van Poelgeest en Van Poelgeest Autoschade in het mooie Amersfoort. Ik begeef mij in een omgeving die zo snel gaat, wat ontwikkeling en techniek betreft, dat ik het soms zelf niet kan bijbenen.

De best presterende en meest aanbevolen BMW/MINI dealer van Nederland willen zijn betekent dat in de showrooms en werkplaatsen van Van Poelgeest alles draait om de tevredenheid van onze relaties. Dat begint met persoonlijke aandacht en zekerheid: afspraak is afspraak. Daarom bieden we in 9 moderne vestigingen het beste van twee werelden: ruime keuze en korte levertijden van één van Nederlands grootste BMW dealers gecombineerd met de bereikbaarheid en de persoonlijke contacten van een lokale buurtgarage.

Premium merken als BMW en MINI kunnen niet zonder het nemen van verantwoordelijkheid. Duurzaamheid staat daarom centraal binnen BMW Group en ook binnen Van Poelgeest. Niet voor niets waren wij de eerste merkdealer in Nederland met het certificaat Erkend Duurzaam Premium.

De strijd tegen klimaatverandering en het duurzaam gebruik van grondstoffen bepalen de toekomst van onze merken. Begeerlijke voertuigen produceren kan niet zonder aandacht te hebben voor CO2 uitstoot. En dat hebben we al jaren. Niet voor niets is BMW Group als enige autofabrikant sinds de oprichting van de Dow Jones Sustainable index in de lijst opgenomen, als meest duurzame Autofabrikant ter wereld.

De uitstoot van onze auto’s is sinds 2006 al met 70% verlaagd, maar BMW gaat verder en kijkt naar de totale levenscyclus dus productie, gebruik en recycling. De beste voertuigen maken betekent dus ook de meest duurzame maken. Onze nieuwe volledige elektrische BMW iX bijvoorbeeld weegt 2500 kg. Deze auto is te recyclen tot 1 kg. En zelfs daaraan wordt gewerkt!

Mooie, begeerlijke producten leveren en onderhouden kan alleen met een Team van betrokken medewerkers. Die maken het echte verschil. De meeste mensen binnen Van Poelgeest Amersfoort, hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Werken met passie en plezier maakt dat wij onze klanten behandelen zoals zij zelf ook behandelt wensen te worden. Denk vanuit de ogen en perspectief van de klant. Als je elke dag met die gedachten uit je bed stapt, komt de rest vanzelf, en is het net vakantiewerk.

Meest aanbevolen is een beoordeling die alleen klanten jou kunnen geven, best presterend is daarvan een logisch gevolg. En onze klanten? Die genieten elke dag weer van het echte BMW en/of MINI Rijplezier. En dan maakt het niet uit of deze op diesel, benzine, plugIn Hybride of volledig elektrisch rijdt.

Ook benieuwd naar het rijplezier van BMW of  MINI of een keer kennismaken?  Neem dan contact met mij op.
Ik geef het potlood graag door aan Marlijn van der Valk,

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #29: Martijn van Gompel - Van Poelgeest BMW

Automotive