CONTENT XL-POTLOOD #27: MARCO SETTELS - OFFICE1

Amersfoort, woensdag 9 februari 2022

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-ondernemer van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Marco Settels van Office1!

Het Content XL potlood, hoe toepasselijk voor onze handel! Dank je wel voor het doorgeven van de potlood Lucas van Ouwerkerk van Acceller 🙂Leuk dat iedereen op deze manier een podium krijgt Content!

Wij, Harry en Marco Settels, vader en zoon, van Office kantoorartikelen werken al jaren samen en dat bevalt nog steeds erg goed. Over doorgeven gesproken; een aantal jaren geleden heeft Harry het stokje doorgegeven aan mij en heeft Harry meer in de adviserende rol zijn draai gevonden. Wij zijn, al zeggen wij het zelf, de perfecte combinatie van jong en oud en weten daardoor ook een breed zakelijk publiek aan te spreken met onze jong en oud aanpak.

De Content gedachte sluit naadloos aan bij ons werkwijze. Wij doen graag zaken met mensen die wij kennen of met partijen die ons worden aanbevolen. De klanten die wij de afgelopen jaren hebben mogen begroeten zijn het merendeel klant geworden op referentie en door actief te netwerken in de regio Eemland. Wij zijn zeker niet met alles de goedkoopste, maar dat verwachten wij ook niet van partijen waar wij mee samenwerken. Lekker cliché allemaal, maar wij gunnen oprecht iedereen zijn boterham.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om als Amersfoorts bedrijf maatschappelijk betrokken initiatieven te ondersteunen, waaronder Stichting Leergeld Amersfoort. Dit doen wij in samenwerking met diverse collega-ondernemers uit de regio. Zo kunnen wij met z'n allen net het verschil maken. Deze filosofie sluit onzes inziens geheel aan met de doelstelling van Content Amersfoort; lokale betrokkenheid!

Vragen die wij veel krijgen ‘’Kantoorartikelen… Oei, hoe is het in jullie handel? Wie heeft er nu nog papier nodig?‘’. Wij zien de laatste jaren natuurlijk wel een verschuiving plaatsvinden in hetgeen er bij ons wordt afgenomen. Voorheen waren dit met name de "old school" kantoorartikelen, zoals papier, pennen, paperclips, inktpatronen en toners, tegenwoordig bestaat een belangrijk deel van de omzet uit het leveren van frisdrank, koffie en facilitair gerelateerde artikelen. Dat heeft natuurlijk te maken met de digitalisering en ook met de uitbreiding van het assortiment die wij hebben doorgevoerd. Een must voor ons, fijn voor onze klanten dat ze voor alles wat ze nodig hebben voor op het (thuis)kantoor bij één partij terecht kunnen.

Wij willen Anthon Geersing van Sales Centrum een podium geven, dus hij ontvangt van ons het Content XL potlood.

Nieuws

CONTENT XL-POTLOOD #27: MARCO SETTELS - OFFICE1

Zakelijke Dienstverlening