Content leden organiseren workshop: 'Invloed op commercieel succes!'

Amersfoort, vrijdag 22 oktober 2022

Content leden Anthon Geersing van Het SalesCentrum en Gerwin Jonker van Driepunt organiseren op vrijdag 26 november een unieke workshop: ‘Invloed op commercieel succes!’ Tevens maken ze er een ware Contentdeal van voor collega leden. ‘Als ik als ondernemer of commercieel eindverantwoordelijke weet wat goed gaat en wat beter kan, heb ik de basis gelegd voor commercieel succes. De vraag is alleen: welk commercieel gedrag ik moet tonen als basis voor dit succes?’ Content leden kunnen zich al inschrijven voor slechts 49,95 EURO!

Daarom bieden Anthon Geersing van Het SalesCentrum en Gerwin Jonker van Driepunt speciaal voor Content Amersfoort leden een unieke workshop met waardevolle input op het gebied van commercieel gedrag. Krijg daarmee antwoord op de vraag: “Welke invloed heb ik op commercieel succes?”.

Wat kun je verwachten?

  • Je doet ter plekke de SalesCentrum SalesScan© om zo eerste inzichten te krijgen in de veerkracht van jouw sales(team). Deze SalesScan geeft niet alleen inzichten, maar zorgt ook direct voor eye openers en dus quick wins om meteen toe te passen.
  • Je krijgt op basis van het ExploreMe programma van het SalesCentrum inzicht in de wereld van de Veerkrachtige Professionals. Op welke terreinen onderscheiden die professionals zich en welk gedrag tonen zij waardoor ze succesvol zijn?
  • Je krijgt inzicht in praktisch commercieel gedrag: wat is dat, hoe meet je het en hoe verbeter je het? Centraal daarbij staat de werking van belevingsgericht Mystery onderzoek: een beproefde methode om commercieel gedrag te meten én uiteindelijk succes te vergroten. Voorbeelden? Die ga je horen…

Wanneer is het?

Vrijdagochtend 26 november 2021. De start is om 10.00 uur en het inhoudelijk gedeelte stopt om 12.30 uur. Daarna is er een netwerklunch om na te praten. Dit is tot uiterlijk 13.30 uur.

Wie zijn workshopleiders? 

Anthon Geersing van Het SalesCentrum en Gerwin Jonker van Driepunt zijn beiden actief Content Amersfoort lid. Zij leiden beiden de workshop. Het SalesCentrum ontwikkelt door training en coaching jouw salesteam tot een groep proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken! Gerwin Jonker onderscheidt zich al jaren in de markt door het uitvoeren van Mystery onderzoeken en het ontwikkelen van passende trainingsprogramma’s om klantgericht, commercieel en leidinggevend gedrag te versterken.

Wat is de investering?

Normaal tarief voor een trainingen en workshops is € 199,95 per persoon, nu speciaal voor Content Amersfoortleden slechts € 49,95 per persoon. Dit is inclusief de netwerklunch. Daarnaast verloten we onder de deelnemers een gratis Mystery Visit, Mystery Call of Mystery Mail ter waarde van € 295,-.

Deze aanbieding is exclusief voor Content Amersfoort leden: schrijf je snel in, want er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Samengevat

Wat:                Workshop Invloed op Commercieel succes!

Wanneer:         Vrijdag 26 november 2021

                        10:00 – 12:30 uur, met aansluitend netwerklunch tot maximaal 13.30 uur

Waar:               Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer


Aanmelden?
https://forms.gle/SNg74vtKUZqs4m6aA

Nieuws

Content leden organiseren workshop: 'Invloed op commercieel succes!'

Marketing & Communicatie