Content Kerstgala 2023 I Partner interview: Maurice Hoogendoorn - MauriceHoog

Amersfoort, vrijdag 8 december 2023 

Hij heeft zijn doelen voor 2024 gesteld: o.a. de marathon van Kopenhagen en de triathlon van Amsterdam. Maurice Hoogendoorn is iemand die zichzelf continu uitdaagt en namens MauriceHoog daagt hij ook ondernemers uit hun grenzen te ontdekken: "Comfort maakt het leven makkelijk. Maar hoe gedraag jij je als het minder comfortabel wordt?" Komend jaar zul je via Content meer van MauriceHoog vernemen. Maandelijks houdt hij ons voortaan op de hoogte van zijn activiteiten. Van een Pitch Battle in januari tot zijn inmiddels geroemde Business Tables: "Ik ben van mening dat we tegenwoordig niet meer dan 40% van onze capaciteit inzetten. Smartphones, TV, social media... Het maakt ons allemaal gelaten. Zelf daag ik mezelf continu uit en ik hoop in 2024 meer ondernemers hiermee te inspireren."

Een mooie eerste stap in de daadwerkelijke kennismaking met Maurice Hoogendoorn is het partnership van het Content Kerstgala. "Door als ondernemer, en als mens, te ontspannen op het juiste moment kan je op andere momenten weer extra gas geven. Ik vind het een mooi initiatief dat alle ondernemers samen komen en stil staan bij de uitdagingen die zij afgelopen jaar zijn aangegaan."

Pitch Battle & Business Tables
En in januari 2024 komt meteen de eerste uitdaging die Maurice aan ondernemers voorschotelt: de Pitch Battle. Na het succes in 2023 gaan in januari  strijdvaardige ondernemers met elkaar uitmaken wie de felbegeerde titel in 2024 mee naar huis mag nemen. "Een sterke pitch is zo ontzettend belangrijk. Natuurlijk strijden we om de eerste plek maar het is een prachtige ervaring die je als ondernemer verrijkt. Naast de dag zelf, op 25 januari, heb je op 8 januari een hele workshop waar een vakjury jou zal coachen en sturen, leer je een waardevol netwerk kennen, namelijk je collega-deelnemers, én kun je na afloop te allen tijde bouwen op een krachtige presentatie." Ook staat in februari 2024 de volgende editie van de Business Table op de agenda. "Dat zijn altijd mooie meetings. Exclusief voor ondernemers die een programma volgen bij MauriceHoog vindt er vier keer per jaar een Business Table plaats. Bijzondere bijeenkomsten met als doel: ontmoeten en delen, informeren en inspireren, leren en implementeren. Elke keer staat een ander thema centraal dat aansluit bij de actualiteit of vraagstukken die bij ondernemers spelen. De volgende editie is 15 februari. Wees welkom!"

Maurice kijkt zodoende uit naar maandag: "Ik heb er zin in. Laten we er met elkaar, in de prachtige magische sfeer van Mariënhof Amersfoort, een mooie avond van maken. Op naar maandag!"

Meer informatie: MauriceHoog | Business coaching, met resultaat als uitgangspunt 

Nieuws

Content Kerstgala 2023 I Partner interview: Maurice Hoogendoorn - MauriceHoog

Zakelijke Dienstverlening