Content Events Q1: Meld je snel aan!

Amersfoort, donderdag 11 januari 2024

Welkom 2024! Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, frisse ideeën en natuurlijk een mooie kalender vol evenementen van Content. In samenwerking met onze gewaardeerde partners hebben we weer een mooi programma samengesteld. Zoals altijd, staan onze evenementen in het teken van netwerken, leren en vooral van plezier. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begonnen met je zakelijke avontuur, onze evenementen bieden voor ieder wat wils. Bekijk het programma voor het eerste kwartaal van 2024 en meld je snel aan via info@contentamersfoort.nl

𝑮𝒓𝒐𝒕𝒆 𝑬𝒗𝒆𝒏𝒕𝒔

APRIL

Woensdag 24 april - Netwerkquiz 2024
14.00 - 18.00 uur
Locatie: Leerhotel ’t Klooster
Na het enorme succes van vorig jaar zijn we terug met de Netwerkquiz 2024! Kom en strijd mee om de felbegeerde bokaal en geniet van de interactieve en uitdagende quiz. Vorig jaar waren meer dan 150 bedrijfsleden aanwezig, wat het evenement tot een groot succes maakte. Mis deze kans niet om plezier te hebben en je netwerk uit te breiden!

JULI

Donderdag 11 juli - Summer Event 2024
16.00 - 20.00 uur
Voor velen een moment om reikhalzend naar uit te kijken: het jaarlijkse Summer Event! Een heerlijke BBQ, zomerse muziek en ondernemend gezelschap. We hopen op zonnig weer om in stijl de zomer 2024 in te luiden.     

Je bent op deze events per bedrijfslid welkom met twee personen.

𝑲𝒍𝒆𝒊𝒏𝒆 𝑬𝒗𝒆𝒏𝒕𝒔

JANUARI

Maandag 22 januari - Kick-Off Meeting 2024 
‘Uitdagen door je grenzen te ontdekken!’
11.00 – 13.30 uur
Locatie: The Driven Club
Bereid je voor op een inspirerende start van het nieuwe jaar met MauriceHoog en The Driven Club. Maurice deelt een motiverend verhaal dat onderstreept dat we meer kunnen dan we denken. Aansluitend neemt Peter de Gruijl het over met een energieke work-out. Een perfecte combinatie van inspiratie en actie om 2024 krachtig in te luiden!

Donderdag 25 januari - Netwerklunch
12.00 tot 14.00 uur
De netwerklunch biedt een uitstekende kans om jezelf te presenteren en inzichten te delen met collega-ondernemers. Profiteer van de gelegenheid om specifieke vraagstukken te bespreken en waardevolle connecties te leggen.

FEBRUARI

Woensdag 14 februari - Valentijnsdag: Content Speeddating!
16:00 - 18:00 uur
Locatie: Werkvilla II
Op Valentijnsdag laten we de zakelijke vonken over springen! Een unieke kans om in korte tijd diverse collega-ondernemers te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en inspirerende gesprekken te voeren. De perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden!

Dinsdag 20 februari - Workshop: Ademhaling
10:30 - 12:00 uur
Locatie: Chris Rauwendaal
Een workshop gericht op ondernemers die hun vitaliteit willen verhogen. De focus ligt op ademhaling, een cruciale factor voor zowel mentale als fysieke gezondheid.

Donderdag 29 februari - Wijnproeverij ‘Extra Smaak’
19:30 - 22:00 uur
Locatie: Wijnkoperij Henri Bloem Amersfoort
Extra dag = extra genieten! Proef de unieke wijnen van Henri Bloem op de bijzondere datum van 29 februari, de 'extra' dag van het jaar. Een geweldige gelegenheid om samen te toasten op deze zeldzame dag met een selectie van voortreffelijke wijnen.                                      

MAART

Maandag 18 maart - Netwerklunch (25 personen!)
12:00 - 14:00 uur
Een uitgelezen kans om jezelf te presenteren en gerichte vraagstukken bij collega-ondernemers neer te leggen. Een ideale setting voor waardevolle gesprekken en het leggen van nieuwe contacten.

Donderdag 21 maart - Netwerkbowling (30 personen!)
19:30 - 21:00 uur
Locatie: De Korf Leusden
Hoeveel strikes gooi jij? Terug van weggeweest! Na het succes van vorig jaar, ben je weer van harte welkom voor een avond vol strikes en netwerkmogelijkheden bij De Korf. Laat zien wat je in huis hebt en wie weet ben jij dit jaar de bowlingkampioen van Content!

APRIL

Dinsdag 2 april - Content Paasbrunch
11:00 - 14:00 uur
3e Paasdag, dat klinkt goed nietwaar? Sluit het paasweekend af met een heerlijke brunch op 2 april. Een perfecte gelegenheid om in het gezelschap van collega-ondernemers de lente te vieren.

Nieuws

Content Events Q1: Meld je snel aan!

Zakelijke Dienstverlening
Fun & Entertainment