Content Amersfoort feliciteert Succlean met winnen van ondernemersprijs Leusden 2022!

Amersfoort, dinsdag 12 april 2022

Het winnen van een ondernemersprijs is een prachtige prestatie en helemaal als het één van onze leden betreft maakt dit ons enorm trots! Na 2 jaar afwezigheid vond afgelopen maandag 11 april het Ondernemerscongres Leusden plaats bij ECI Software Solutions Nederland. Uit 4 genomineerden werd het Leusdens schoonmaakbedrijf Succlean verkozen tot Ondernemer van het jaar 2022. De prijs werd uitgereikt door wethouder Patrick Kiel aan Succlean directeur Remco Thieke. ‘De afgelopen 2 jaar stond in het teken van samenwerking, veerkracht en het zoeken naar mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Dit alles heeft bijgedragen aan een heel goede juryscore en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op’, vertelt een glunderende Remco. 


Remco is zijn bedrijf ooit letterlijk -met een emmer en een spons- begonnen vanuit zijn woning. Inmiddels is Succlean uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf met meer dan 100 werknemers. Van dit aantal hebben ongeveer 10 werknemers een afstand tot de arbeidsmarkt, zo werd in het juryrapport vermeld. Verder refereerde het juryrapport aan de moeilijke jaren die het bedrijf tijdens de coronapandemie meemaakte. De schoonmaakwerkzaamheden in kantoren kwam hierdoor vrijwel stil te liggen, omdat medewerkers vooral thuis aan de slag gingen. Gelukkig kon Succlean veel bijspringen in zorginstellingen, verpleeghuizen en zorgcentra waar de vraag door corona juist toe nam. Dankzij deze enorm flexibele instelling heeft Succlean geen steun vanuit de overheid nodig gehad en ook niemand hoeven te ontslaan. Een zeer bewonderenswaardige prestatie.

Op het drukbezochte ondernemerscongres was ook Annemarie van Gaal te gast. Zij verzorgde een inspirerende speech. Annemarie is een Nederlandse ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid. De jury moest kiezen uit vele tientallen bedrijven die werden aangedragen. Dit was een taaie klus voor wethouder Kiel, Yvonne van der Willik, Nils Zelle, Stan van den Wildenberg en Ton Voortman.

Remco Thieke – Succlean: ‘De komende jaren streven we naar een verdubbeling van het aantal medewerkers en blijven we ons richten op de regionale markt. Wij bedanken al onze collega’s, opdrachtgevers en relaties voor het vertrouwen in Succlean. Op naar een mooie toekomst!’

Meer informatie?: www.succlean.nl

Nieuws

Content Amersfoort feliciteert Succlean met winnen van ondernemersprijs Leusden 2022!

Zakelijke Dienstverlening