CMC Bedrijfsmakelaars start verkoop 32 nieuwe bedrijfsunits op De Wieken-Vinkenhoef!

Amersfoort, donderdag 23 maart 2023

CMC Bedrijfsmakelaars kondigt met trots de start van de verkoop aan van 32 gloednieuwe bedrijfsunits: 'We zijn gestart! 32 nieuwe en hoogwaardige bedrijfsunits in Amersfoort op bedrijventerrein De Wieken-Vinkenhoef gelegen naast knooppunt Hoevelaken, waar de A1 en A28 samenkomen. Een fantastische locatie!' vertelt de enthousiaste Joucke van Driesten van CMC Bedrijfsmakelaars. Samen met Dick van Putten van Drieklomp Makelaars in Business bundelt hij zijn krachten voor dit unieke project.

Ontwikkeld door Trits Vastgoed en ontworpen door AGB Global Design, zullen de bedrijfsunits verdeeld worden over twee hoogwaardige bedrijfsverzamelcomplexen. Deze complexen kenmerken zich door het gebruik van veel glas, een mooie kapvorm en een representatieve gevel. Het terrein wordt ruim opgezet met brede ontsluitingswegen, veel groen en voldoende parkeerruimte met graskeien.

De bedrijfsunits variëren in oppervlakte van 140 m² b.v.o. tot en met 176 m² b.v.o. en zijn voorzien van een volledige verdiepingsvloer. De begane grond kan uitgerust worden met een praktische overheaddeur of stijlvolle pui, afhankelijk van de wensen van de koper. De verdieping met betonnen vloer heeft dezelfde oppervlakte als de begane grond en is ideaal voor een nader te ontwerpen kantoor.

De hoekunits trekken de aandacht met hun grote glazen puien en opvallende gevels. Verder zijn de units voorzien van een schoorsteen, waardoor een buitenunit voor een warmtepomp of airco eenvoudig uit het zicht geplaatst kan worden. Deze hoogwaardige bedrijfsgebouwen zijn perfect voor eigen gebruik of als belegging.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige bedrijfsunits? Neem contact op met Joucke van CMC Bedrijfsmakelaars voor meer informatie en ontdek of jouw bedrijf zich kan vestigen op deze nieuwe toplocatie!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars start verkoop 32 nieuwe bedrijfsunits op De Wieken-Vinkenhoef!

Bouw & Maakindustrie
Makelaardij