Christmas Γ  la Carte I Familie Boon - Trademarketing Solutions

Amersfoort, woensdag 13 december 2023 

Arianne en Robert van Trade Marketing Solutions uit Leusden draaien het om: 

β€œπ‘Ύπ’Šπ’‹ 𝒍𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝒐𝒏𝒛𝒆 π’Œπ’Šπ’π’…π’†π’“π’†π’!”

β€œEen Kersteditie: wat ontzettend leuk! Wist je dat wij thuis waanzinnig leuke tradities hebben rondom de feestdagen. Zo is Pakjesavond met Sinterklaas één grote happening. Echt waar: de één overtreft de andere surprise. Het lijkt ieder jaar gekker te worden. Tja, wat wil je als je een gezin vol creatievelingen aan het werk zet.” De reeks foto’s die getoond worden vanaf de mobiele telefoon laten er inderdaad geen misverstand over verstaan. We stelden Arianne en Charley Boon, van Trade Marketing Solutions in Leusden daarom ook de vraag: β€œKunnen we niet iets geks bedenken voor de Christmas Γ  la Carte?” 


Een week later heeft Arianne woord gehouden: in de ontvangsthal staat een prachtig gedekte tafel centraal als kerstdiner, omringd door een lessenaar en een zeer bijzondere kerstboom, gebouwd van nostalgische typemachines. β€œMooi, hΓ¨? Glaasje bubbels?” 

Nadat we alle creatieve impulsen hebben ervaren, ontmoeten we het gehele gezin Boon, allen gekleed in waanzinnige kerstoutfits. Een introductie van het complete gezin is op zijn plaats. Robert is vader en kunstenaar, en sinds 1987 werkzaam in de interieurbranche. Het bedrijf heeft zich anno 2023 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van productdisplays voor de retailsector en in het ontwerpen van interieurs voor bedrijven… β€œHet draait hier om creativiteit en ruimtelijk inzicht”, aldus Arianne. β€œOndernemen doen we met ons hart.” 

Robert: β€œMijn eerste bedrijf groeide al snel naar 70 man, maar die heb ik verkocht. Als we teruggaan naar 1994, ben ik nog steeds blij met de keuze die we destijds hebben gemaakt. Ik kon niet meer creatief zijn. Onze zoon Charley, vandaag compleet met black tie, werkt al tien jaar binnen het bedrijf. En dan hebben we de andere twee kids: Nickey en Robby, die beiden een ware steun en toeverlaat binnen het bedrijf vormen… Robby helpt tijdens piekperiodes als hij in Nederland is – hij is gek op reizen – en Nickey, die naast haar hand-en-spandiensten voor TMS, ook graag in andere keukens meekijkt.” 

Lessenaar: 
β€œZal ik beginnen bij de lessenaar?” stelt Arianne voor, terwijl ze plaats neemt achter het antiek ogend meubelstuk. β€œJullie wilden de sfeer van de feestdagen combineren met ondernemersinspiratie. Ik heb een tweetal ingevingen die ik graag wil delen met de collega-ondernemers om ons heen. Er is veel te doen om de jonge generatie. Ze werken anders dan onze generatie dat deed. Niet alleen werken voor een leaseauto of een twee-onder-een-kapwoning; nee, ze genieten meer en delen hun tijd anders in. Ze lijken zich te realiseren dat je sommige dingen beter eerder kan doen dan later en reizen is daar een belangrijke van. Ook gaan ze anders met onze planeet om. Tweedehands kopen lijkt nu meer regel dan uitzondering, net als het hergebruik van spullen. Dit jaar zijn we met meerdere projecten bezig geweest waar we deze gedachtes in hebben mee genomen. Dus ja, ik draai het liever om: wij leren van hen. Ik weet zelfs zeker dat zij veel verder zijn dan wij. Neem nu onze twee jongste. Op compleet eigen wijze nemen zij hun verantwoording en kijken ze naar de wereld. Robby wil sporten, is fanatiek beoefenaar van calisthenics en wil de ruimte nemen om de wereld te ontdekken. En hij neemt die ruimte. Hij wil graag werken. Alleen op zijn manier. Nickey wil zich niet vastpinnen aan een bureau. Waarom kiezen voor één beroep als je zo veel meer interesses hebt? Een deel van haar week spendeert ze in de horeca. De keuken is een prachtige plek om haar creativiteit te uiten met het bedenken van gerechten, maar ook een werkplek die draait om snelheid, efficiΓ«ntie en doorbijten. Daarnaast leert ze twee dagen in de week door als actrice want ook spendeert ze het liefst in het familiebedrijf waar ook handjes nodig zijn. Vanaf januari gaat ze ook onze socialmediakanalen beheren. Ze kan haar talenten voor acteren en presenteren hierin gebruiken. Ook biedt het de ruimte voor creatieve vrijheid en charisma.” 

β€˜π‘΅π’Šπ’†π’• 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 π’˜π’†π’“π’Œπ’†π’ 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒍𝒆𝒂𝒔𝒆-𝒂𝒖𝒕𝒐 𝒐𝒇 𝒆𝒆𝒏 π’•π’˜π’†π’†-𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓-𝒆𝒆𝒏 π’Œπ’‚π’‘-π’˜π’π’π’Šπ’π’ˆ; 𝒏𝒆𝒆, 𝒛𝒆 π’ˆπ’†π’π’Šπ’†π’•π’†π’ π’Žπ’†π’†π’“ 𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒍𝒆𝒏 𝒉𝒖𝒏 π’•π’Šπ’‹π’…π’‚π’π’…π’†π’“π’” π’Šπ’.’

β€˜Uren luisteren over AI’ Ondertussen nemen de Boontjes plaats achter de lessenaar en vraagt Robert de kinderen om hem de les te lezen. β€œDat is leuk voor de foto”, merken we op. We hebben duidelijk met een kunstenaar te maken die het hele plaatje ziet. β€œIk kan werkelijk uren luisteren naar Charley’s bevlogenheid over de mogelijkheden met Ai. Wat Arianne net aangaf daar sta ik volledig achter: Charley licht mij de nieuwste mogelijkheden toe. Ik heb al een stap teruggedaan binnen het bedrijf. Mijn carriΓ¨re is zowel mooi als bijzonder mooi geweest. Ook al draait het nu niet om mij, daar staat dus die kerstboom van typemachines. A: ik ben gek op nostalgische items. Typemachines, orgels, noem maar op. Die koop ik op, doe er wat leuks mee, of ik verkoop ze weer. En B: Charley zal het volgende hoofdstuk van TMS schrijven, of in dit geval typen. Toen ik hoorde dat we deze setting zouden creΓ«ren, leek dit kunstwerk van een kerstboom vol typemachines me erg toepasselijk. Wat vinden jullie?” 

β€˜π‘°π’ 2024 π’ˆπ’‚π’‚π’ π’˜π’† 𝒗𝒐𝒐𝒓 π’Žπ’†π’†π’“ π’Žπ’†π’• π’Žπ’Šπ’π’…π’†π’“ π’—π’†π’“π’”π’‘π’Šπ’π’π’Šπ’π’ˆ.’

Paplepel Na het fotomomentje bij de lessenaar, verplaatsen we ons naar de kerstboom. Charley, met een lach: β€œDe vraag is nu alleen nog: wanneer mag ik het voortzetten… Zullen we dat zo aan tafel ook maar meteen bespreken dan?” Een speelse draai om z’n oren van Arianne toont de sfeer aan. En nadat het plaatje is vastgelegd, vervolgt hij: β€œWeet je: als oudste van het gezin maakt het mij nu al trots dat we hier zo staan. Ik ben al ruim tien jaar in dienst en het is fijn om zo’n hechte band met je ouders te hebben. Zowel privΓ© als werk gerelateerd. Van jongs af aan zag ik al tekeningen over de tafel vliegen tijdens het avondeten, en zo is dit beroep er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik zal er – wanneer de tijd voor mij is aangebroken – alles aan doen om dit bedrijf zo goed mogelijk voort te zetten.” 

2024: Fijn werken op kantoor als maatstaf 
β€œWe hebben geen diner geregeld, maar vanwege de feestelijke setting wel een heerlijke taart van Nijtmans. Dat is ook goed, toch? En dan wil ik tijdens het aansnijden onze tweede input delen: ondernemers inspiratie. Die is meer gerelateerd aan TMS en de weg die wij in 2024 voor onze relaties en klanten willen inslaan. Naast de displays die we mogen maken, vooral voor bijvoorbeeld LG, zijn we gespecialiseerd in interieurontwerp. De trend die we waarnemen is dat men het echt fijn wil hebben op het werk. Je moet je thuis voelen op je werkplek, je werkplek is echt een onderdeel van je leef omgeving. Dit lijkt logisch, maar vanuit onze business zien we vaak dat er totaal niet, en anders veel te weinig, is nagedacht over de manier waarop een kantoor ingericht is. Van lichtinval of kleuren op de muur tot aan de positie van het koffieapparaat. Ja, zelfs dat laatste is een belangrijk detail. Net als het lunchen en even kunnen ontspannen tussen de werkzaamheden door. Wil je als team opereren dan zouden sommige persoonlijkheden juist verder weg van het koffiemachine moeten zitten. Laat ze wandelen door het bedrijf. Soms zie ik medewerkers ergens zitten en dan denk ik: β€˜Die beweegt zich dagelijks hooguit 25 meter door het bedrijf.’ Sinds de coronapandemie is de balans tussen thuiswerken en kantoorwerk belangrijk geworden. Maar de meeste werkgevers stellen het naar kantoor komen van collega’s toch erg op prijs. In het verlengde daarvan willen wij onze opdrachtgevers meenemen naar een nieuwe manier van inrichten. Alleen een zit-sta bureau voldoet niet meer. Voor iedere vorm van werken en overleggen bestaan er mooie oplossingen. Oplossingen die samen een goed geheel maken en bijdragen tot een algeheel gevoel van welbehagen. De zoektocht naar de manier waarop jouw medewerkers zich weer thuis zullen voelen op hun werkplek, dat is onze expertise en dat zit β€˜m soms in hele kleine details. Dus, als afsluitende vraag, wil ik alle ondernemers die dit lezen het volgende vragen: ga eens een kwartiertje op de werkplek van je collega’s zitten. Neem waar hoe zij zich voelen. Door lichtinval, door kleurstellingen, geluiden, de juiste beeldschermen en ja: ook door afstanden binnen het bedrijf. Waar lopen ze langs? En langs wie? Hoe wil je met elkaar praten, en komen ze daarvoor naar kantoor. En natuurlijk komen ze voor de beste koffie.”

β€˜π‘―π’†π’• π’Šπ’π’•π’†π’“π’Šπ’†π’–π’“ π’ˆπ’‚π’‚π’• π’π’Šπ’†π’• π’Žπ’†π’†π’“ 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 𝒐𝒗𝒆𝒓 π’—π’π’“π’Ž, π’”π’•π’Šπ’‹π’ 𝒆𝒏 π’Œπ’π’†π’–π’“, π’Žπ’‚π’‚π’“ 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝒂𝒂𝒏𝒑𝒂𝒔𝒔𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 π’˜π’†π’“π’Œπ’π’Žπ’”π’•π’‚π’π’…π’Šπ’ˆπ’‰π’†π’…π’†π’.’

β€œHet pad dat wij volgend jaar inslaan, is voor ons belangrijk. Het interieur gaat niet meer alleen over vorm, stijl en kleur, maar over het aanpassen van werkomstandigheden. Het gaat erom, graag op kantoor te zijn bij je collega’s, in de juiste setting voor jou. Die bijdrage willen wij gaan leveren. In 2024 gaan we voor meer met minder verspilling. We richten ons op hergebruik en het benutten van wat er al is in bedrijven. We willen creatief zijn met bestaande vormen en structuren.”, aldus Charley. 

We laten de familie Boon achter op de Storkstraat in Leusden. De taarten zijn aangesneden en de glazen gevuld. De avond is nog lang niet voorbij, verwachten wij. β€œEn het is nog niet eens Pakjesavond…”


TMS Trade Marketing Solutions BV 
Storkstraat 3 
3833 LB Leusden 
Tel. 033-4652535 
info@trademarketingsolutions.nl 
www.trademarketingsolutions.nl

Nieuws

Christmas Γ  la Carte I Familie Boon - Trademarketing Solutions

Marketing & Communicatie
Zakelijke Dienstverlening
Bouw & Maakindustrie