Christmas ร  la Carte - Column Peter de Gruijl (The Driven Club)

Amersfoort, woensdag 13 december 2023

โ€˜2024: ๐‘ฉ๐’๐’–๐’˜ ๐’‚๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’›๐’†๐’๐’‡๐’—๐’†๐’“๐’•๐’“๐’๐’–๐’˜๐’†๐’!โ€™

โ€œHet jaar 2023 nadert zijn einde. In de magie van het kerstseizoen, waar lichtjes dansen en geuren van lekkernijen zich vermengen, reflecteer ik rondom de feestdagen op de betekenis van een fit, energiek en werkbaar lichaam als de fundamenten van een succesvol leven. Een waarheid die vaak onderschat wordt: vertrouwen op jezelf, leven naar dat wat belangrijk voor je is en met vastberadenheid door het leven gaan, begint bij de basis โ€“ een krachtig lijf. Het bouwen van zelfvertrouwen is geen abstract begrip; het is geworteld in de beloftes die je aan jezelf doet. Hoe vaak hebben we niet gedacht dat morgen, maandag of het nieuwe jaar het perfecte moment is om te beginnen? Dit uitstelgedrag vormt het hart van ons probleem. Maar laten we eerlijk zijn: de beste tijd om te beginnen is nu, of het nu 1 januari of 10 dagen voor Kerst isโ€ฆ En nu betekent niet wachten tot het perfecte moment aan de horizon verschijnt, maar het moment creรซren waarop je besluit te handelen. Het moment waarbij jij kiest om je leven anders vorm te geven.

โ€œ๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’Ž๐’๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’๐’Ž ๐’•๐’† ๐’”๐’•๐’‚๐’“๐’•๐’†๐’ ๐’Š๐’”โ€ฆ. ๐‘ต๐’–! ๐‘ต๐’Š๐’†๐’• ๐’รก ๐‘ฒ๐’†๐’“๐’”๐’• ๐’†๐’ ๐’๐’๐’Œ ๐’๐’Š๐’†๐’• ๐’‘๐’‚๐’” ๐’Š๐’ 2024โ€ฆโ€

Transformatie Marcel van Breden Iemand die afgelopen jaar het moment koos om te handelen is Marcel van Breden. In dit jaar heb ik het voorrecht gehad om onderdeel te mogen zijn van zijn transformatie. Een reis die verre van gemakkelijk was, maar die uiteindelijk de kracht van vastberadenheid heeft onthuld. Marcel, member van The Driven Club, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden in 2023. Hij is niet alleen fysiek getransformeerd, maar ook mentaal. Zijn verhaal is een levend bewijs van wat mogelijk is wanneer je besluit om de koers van je leven te veranderen en je te committeren.

De kracht van Marcels transformatie ligt niet alleen in het indrukwekkende aantal van bijna 40 kiloโ€™s dat hij heeft verloren, maar vooral in de manier waarop hij zijn leven opnieuw heeft vormgegeven. Hij is sterker geworden, barst van de energie en heeft een geheel nieuwe kijk op het leven gecreรซerd. Echt waar: het vervult me van trots als ik hem zie binnen wandelen bij The Driven Club.

Tips van Peter voor 2024!
Het jaar 2024 nadert nu met sneltreinvaart. Hier zijn vier waardevolle tips die ik graag met jou deel, in de hoop dat het ook jou inspireert om de basis te leggen voor een sterker, gezonder leven.

Tip 1: Committeer jezelf
Vertrouwen opbouwen begint met toewijding. Maak realistische doelen en verbind jezelf eraan. Stop met het verschuiven van je startdatum naar een vage toekomst. Vandaag is de beste dag om te starten.

Tip 2: Eet en kies bewust
Voordat je het weet, verdwijnt er een half stokbrood met pindasaus en drie glazen wijn in je lijf. Bewust eten betekent niet dat je geniet van minder, maar van betere keuzes. Luister naar je lichaam en voed het met wat het nodig heeft.

Tip 3: Beweeg en train je lijf
Het excuus van koude dagen en regen telt niet. Beweging is geen seizoensgebonden activiteit; het is een levensstijl. Maak bewegen en trainen een standaard in je leven.

Tip 4: Vier het leven
Laat het leven niet aan je voorbijgaan, terwijl je je te veel zorgen maakt. Wees dankbaar voor dat wat er is, vier de vooruitgang en wees dienend aan jezelf. Bouw standaarden in je leven die bijdragen en knuffel de mensen wat vaker die je lief hebt.

Tot slot: het leven is een marathon, geen sprint.
Vertraag en wees dankbaar. Dankbaar voor wat het leven jou te bieden heeft. Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond en krachtig 2024.โ€

Peter de Gruijl Owner & Performance coach | The Driven Club
Tel. 06 20338814

Nieuws

Christmas ร  la Carte - Column Peter de Gruijl (The Driven Club)

Sport