Champagne moment voor Mandelo: 10-jarig jubileum!

Amersfoort, vrijdag 5 april 2024 

Hip hip... Hooray! Mandelo uit Amersfoort bestaat 10 jaar! Een mooi moment voor ondernemer Theo van de Kamp en zijn compagnon Rob Loman: “Het is alweer 10 jaar geleden dat ik de KVK van Utrecht binnenstapte voor mijn eerste ondernemersavontuur. Tien jaar verder heb ik veel geleerd, veel gedaan en bouw ik met mijn compagnon Rob Loman een prachtig merk. Dit kon niet zonder de steun van klanten, (oud)medewerkers en fijne adviseurs. Ik tel mijn zegeningen. Waarvoor dank-jullie-wel!” Op de vraag hoe hij de toekomst ziet: "Ik kijk uit naar nog eens tien jaar!"

De wereld verandert in een enorm tempo. Theo en zijn team zitten er dagelijk bovenop alles bij te houden: “De ontwikkelingen zijn soms zelfs voor Gen-Z niet meer bij te houden. Voortdurend vragen we ons af wat 'the next big thing' zal zijn en hoe dit van invloed zal zijn op onze manier van werken. We streven ernaar om nieuwe innovaties steeds sneller te kunnen omarmen, met als doel om resultaten op een goedkopere en efficiëntere manier te behalen.

 Dit voelt soms als een bedreiging voor de makers, de vakspecialisten. Ik zou het niet zien als een bedreiging, maar als een enorme kans om als gids en netwerker jouw klanten hier de beste keuzes in te laten maken, met de juiste mensen. Graag vertel ik binnenkort hoe deze rol de manier van werken bij Mandelo zal veranderen.”

Meer informatie: Mandelo | Digital branding bureau

Nieuws

Champagne moment voor Mandelo: 10-jarig jubileum!

Marketing & Communicatie