'Cardaten' bij Nefkens Amersfoort!

Amersfoort, woensdag 19 oktober 2022

Op dinsdag 18 oktober organiseerde Content Amersfoort een businesslunch bij Nefkens Amersfoort. Zoals Content inmiddels bekend om staat werd er ook ditmaal voor een bijzondere twist gezorgd: cardaten! 'Eerlijk gezegd was dit idee grotendeels afkomstig van Kasper Stikkelorum van Nefkens. De credits moeten we ditmaal aan deze topper geven.' Aldus Danny Rietveld namens Content Amersfoort. De broodjes werden uiteraard weer verzorgd door Gertjan van den Broek van Royals, de koffie dankzij Robin Rijnders van BLACK Coffee and Supplies en we kregen ook een presentatie van Marion op de Haar namens NDA Incasso. Zij is namelijk Contenter van de Maand! 

Liefst 24 leden hadden zich aangemeld voor deze lunch. 'Normaliter is er een max. van 20 maar ditmaal was de ruimte aanwezig om iets meer leden te verwelkomen. Tevens was de setting van het cardaten hier ook uitermate voor geschikt.'

Cardaten
Want na een heerlijk kopje koffie van BLACK, een welverdiend broodje van Royals en een presentatie van Marion op de Haar namens NDA Incasso werden de aanwezigen verdeeld in groepen van vier personen over zes auto's. In de auto lagen vragen die de bedrijfsleden eens op heel andere gesprekken brachten. Zodoende ontstonden leuke gesprekken die eens niet 'alledaags' zijn', aldus Danny Rietveld.

We kijken terug op een zeer geslaagde meeting en danken daar ook écht Kasper Stikkelorum voor van Nefkens!

Nieuws

'Cardaten' bij Nefkens Amersfoort!

Peugeot Nefkens Amersfoort

https://www.nefkens.nl/

Automotive