BindiCafé: Een nieuw vegan hoofdstuk voor de zakelijke markt in Amersfoort!

Amersfoort, maandag 15 januari 2024

In de culinaire wereld van Amersfoort is iets bijzonders aan de hand. BindiCafé, al een gevestigde naam, heeft namelijk een transformatie ondergaan. Onder leiding van een nieuwe groep enthousiaste eigenaren - Pepijn Kooiman (30), Nadieh Dorrestein (27) en Freek Diets (31), ook bekend van Your Own Leader - maakt het volledig vegan restaurant zich op om zowel de zakelijke als individuele markt te veroveren. Met hun gedeelde passie voor duurzame en innovatieve veganistische keuken, beloven ze een ongeëvenaarde smaakervaring.

Met heel veel plezier verwelkomen we BindiCafé dan ook als nieuw lid van Content. De officiële aankondiging van deze samenwerking volgt binnenkort, maar we konden niet wachten om deze frisse wind en vooruitstrevende benadering in de wereld van vegan gastronomie met jullie te delen.

Deze dynamische verschuiving komt op een moment dat duurzaamheid en gezond eten steeds meer de norm worden in het bedrijfsleven. BindiCafé, met haar frisse benadering en toewijding aan kwaliteit, staat klaar om deze trend te leiden. Ze hebben al indruk gemaakt met hun vernieuwende menu en plannen voor uitbreiding in de zakelijke catering.

Om deze ambitieuze stap te zetten, heeft BindiCafé een kleine verbouwing ondergaan en was tijdelijk gesloten. Nu, met hernieuwde energie, openden ze op 10 januari hun deuren weer voor het publiek. Het is niet alleen het enige volledig vegan restaurant in de stad, maar ook een pionier in duurzame catering voor bedrijven. Pepijn Kooiman benadrukt dat hun eerste vijf zakelijke klanten al binnen waren voordat ze officieel heropenden. Hij gelooft sterk dat veganistisch eten een sleutelrol zal spelen in de toekomst van duurzaam ondernemen.

Nadieh Dorrestein en Freek Diets, de andere twee eigenaren, delen deze visie. Nadieh, met een achtergrond in marketing, ziet enorme potentie in de creativiteit en veelzijdigheid van vegan koken. Freek, vanuit zijn ervaring in de sportwereld, onderstreept dat veganistisch eten essentieel is voor een sterk en gezond lichaam, een filosofie die hij ook in zijn sportschool, De Tempel, promoot. Deze visie vormt de basis van hun gezamenlijke streven: het aanbieden van heerlijke, voedzame en duurzame vegan maaltijden aan een breed publiek.

Het team achter BindiCafé is vastbesloten om enkele veelvoorkomende misvattingen over veganistisch eten te ontkrachten. Ze zijn van plan om te bewijzen dat maaltijden zonder vlees niet alleen smaakvol, maar ook gevarieerd en betaalbaar kunnen zijn. Door innovatie en kwaliteit voorop te stellen, willen ze laten zien dat veganistisch eten niet alleen een verantwoorde keuze is, maar ook een aantrekkelijke optie voor iedereen.

Ondanks de focus op de zakelijke markt, blijft BindiCafé een warme en gastvrije plek voor individuele bezoekers. Het café is elke dinsdag tot en met zaterdag open, waarbij ze een uitnodigende en gezellige sfeer combineren met hun unieke culinaire aanbod. Een feestelijke heropening vond plaats op 13 januari, waarbij zowel nieuwe als trouwe klanten de gelegenheid kregen om de vernieuwde BindiCafé-ervaring te beleven.

Bindi Café 
Bergstraat 6
3811 NH Amersfoort
Tel: 06 151 132 92
Website: www.bindicafe.nu
Mail: info@bindicafe.nu

Openingstijden Keuken
Dinsdag t/m zaterdag 12:00 – 21:00

Nieuws

BindiCafé: Een nieuw vegan hoofdstuk voor de zakelijke markt in Amersfoort!

Zakelijke Dienstverlening
Horeca