Bergpaviljoen Bistronomique & Bar wederom opgenomen in Gault&Millau!

Amersfoort, dinsdag 6 februari 2023

De vermelding van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar in de jaarlijkse restaurantgids Gault&Millau zorgt voor vrolijke gezichten aan de Utrechtseweg 180 in Amersfoort. Het Amersfoortse etablissement - tevens lid van Content Amersfoort - staat wederom vermeld in de nieuwste editie die maandag 5 februari is verschenen. De jury omschrijft hun toonbank met verse vis, schaal- en schelpdieren als 'uitnodigend'.  

Bij Bergpaviljoen kan je terecht voor lunch, diner private dining én borrel. En dat alles in een perfecte setting om te lunchen, dineren of te borrelen. Genieten van 'joi de vivre' en ontspannen service.

Wij feliciteren onze bedrijfsleden Theo Slotboom en Ed van den Bor van harte met deze mooie vermelding.

De restaurantgids van Gault&Millau is te vergelijken met de Michelingids. Wel met een belangrijk verschil: restaurants worden bij Gault&Millau symbolisch bekroond met koksmutsen in plaats van sterren. Hoeveel koksmutsen een restaurant krijgt, hangt af van een aantal factoren. Zo is de smaak van de gerechten natuurlijk belangrijk, maar ook de ontvangst, adviezen voor wijn, sfeer en nog veel meer.

Meer informatie: Bergpaviljoen Bistronomique & Bar 

Nieuws

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar wederom opgenomen in Gault&Millau!

Restaurant