Berghotel tovert hotelkamer terug om tot Kantoor Kamer!

De Kantoor Kamer is terug! Tijdens de lockdown in 2020 werd het motto op de Berg ‘never waste a good crisis’. Wat kan er nog wel? Lege hotelkamers en een stad vol thuiswerkers brachten ons tot een nieuwe kans; de Kantoor Kamer! De hotelkamers van het Berghotel zijn iedere dag tussen 08.00 uur en 18.00 uur voor 50 euro te boeken als Kantoor Kamer om veilig en verantwoord te werken. Met het dringende advies om thuis te werken zijn veel Amersfoorters gebaat bij een rustige werkplek. Voor sommigen is een halve dag genoeg, dan bieden we natuurlijk ook 50% korting. Iedere hotelkamer is voorzien van een werkplek met wi-fi, stroompunten en koffie- en theefaciliteiten. “De Kantoor Kamer wordt ontzettend goed ontvangen. Er is behoefte aan een nieuwe omgeving om inspiratie op te doen en voor rust en focus. Het doorbreekt de sleur van het thuiswerktijdperk en biedt ruimte voor een nieuw perspectief. Die ‘change of scenery’ kan ontzettend belangrijk zijn voor zowel werkprestatie als voor werkgeluk.”

Voor wie met meerdere personen wil samenkomen bieden wij onze flexwerk- en vergaderarrangementen aan. Met onze goed geventileerde vergaderruimtes verzorgen wij een veilige ontmoetingsplek voor vergaderingen, brainstormsessies of trainingen & workshops. In 2020 hebben wij onze Meeting Hygienics gelanceerd. Met onze hygiëne formule dragen we zorg voor een veilige en hygiënische omgeving.

Zo zijn ons hotel én service inmiddels ingericht op de meest recente richtlijnen vanuit het RIVM en de KHN. Onze medewerkers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren boekers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne en hygiënische omgeving.

Bekijk onze exclusieve Content Deal met 20% kennismakingskorting op 8-uurs vergaderarrangement én Kantoor Kamer.

Boek de Kantoor Kamer op www.berghotel.nl/kantoor-kamer/ of bel 033 – 422 42 22.

Nieuws

Berghotel tovert hotelkamer terug om tot Kantoor Kamer!

Zakelijke Dienstverlening