Berghotel Amersfoort gaat verder onder de naam Amrâth Berghotel Amersfoort!

Amersfoort, woensdag 28 december 2022

Berghotel Amersfoort is sinds woensdag 21 december onderdeel van Amrâth Hôtels en gaat verder onder de naam Amrâth Berghotel Amersfoort. Ben Gerrits, binnen Content al langer bekend als gezicht van het Berghotel, is naar voren geschoven als general manager: ‘Ik ben er trots op dat ik op deze magische plek een fantastisch team mag begeleiden richting 2023 onder de vleugels van de Familie van Eijl als onderdeel van Amrâth Hôtels & Restaurants BV. Ook na deze overname kijken we ernaar uit om u als trouwe gast met open armen te ontvangen!’

Amrâth Hôtels heeft naast Berghotel Amersfoort ook Airport Hotel Rotterdam overgenomen van AHM-Holding. AHM-Holding heeft tot deze verkoop besloten om zich in de toekomst volledig te kunnen richten op de doorontwikkeling van onemeeting.com. Alle twee de hotels passen binnen de groeistrategie van Amrâth Hôtels, middelgrote hotels in de randstad en het midden van het land, waarbij wij een voorkeur hebben voor historische en unieke gebouwen.

Beiden partijen zijn het erover eens dat deze hotels uitstekend passen binnen de collectie van hotels van Amrâth Hôtels, waarbij de eigen cultuur en karakter zeker in stand gehouden kunnen worden.

Nieuws

Berghotel Amersfoort gaat verder onder de naam Amrâth Berghotel Amersfoort!

Horeca