Benefietdiner Toon Hermans Huis & Leerhotel Het Klooster: veilingstukken gezocht voor een speciale avond!

Amersfoort, dinsdag 3 oktober 2023

December wordt dit jaar nóg specialer dankzij het benefietdiner van het Toon Hermans Huis Amersfoort op 9 december 2023. Van 18:00 tot 22:00 uur toveren ze Leerhotel Het Klooster om tot een culinair paradijs, en dat allemaal voor een prachtig doel.

Het diner belooft een culinaire ervaring te worden. Een 4 gangen kerstmenu, met zorg samengesteld en bereid door de getalenteerde leerlingen van het Leerhotel. Maar het gaat verder dan alleen smaak: de avond wordt muzikaal omlijst. Van de nostalgische klanken van The Victorians tot de swingende tonen van The Soulmates en de jazzy vibes van Alexander Beets, het belooft een avond te worden die lang in het geheugen blijft hangen.

Voor degenen die graag iets extra's willen bijdragen, wordt er een veiling gehouden tijdens het diner. Het Toon Hermans Huis Amersfoort roept iedereen op om veilingstukken te doneren met een minimale waarde van € 50. Of je nu een artistiek kunstwerk hebt, diensten zoals een halve dag werk door een vakman, of andere waardevolle items zoals een rondvaart in Amersfoort, elke bijdrage is welkom en zeer waardevol voor het succes van deze actie.

Wil je de avond nu echt onvergetelijk maken, dan is er de mogelijkheid een tafel te reserveren voor het diner. Een tafel biedt plaats aan 10 gasten en is beschikbaar voor € 2.500. Perfect voor een avond uit met collega's, vrienden of familie, terwijl je een geweldig doel steunt.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie, donaties of reserveringen kun je contact opnemen met Carolien van der Moolen, Nelleke Spoelstra of Gonda Peters. Of stuur een bericht naar benefiet2023@thha.nl.


Nieuws

Benefietdiner Toon Hermans Huis & Leerhotel Het Klooster: veilingstukken gezocht voor een speciale avond!

Leerhotel Het Klooster

033-467 8750

Restaurant
Horeca
Goede Doelen