Begin 2023 sportief met 15% korting bij Movement Gym!

Amersfoort, dinsdag 10 januari 2023

Op 1 januari opende Movement Gym haar deuren. Deze allernieuwste, high-end sportschool van Amersfoort is dé plek voor premium fitness, wellness, gezondheid en ontspanning! Speciaal voor Content Leden heeft Damir Wijdenes van Movement een prachtige aanbieding: ‘Als leden zich in januari 2023 bij ons inschrijven ontvangen ze maar liefst 15% korting op een jaarabonnement!’

Word jij dit jaar sterker en fitter? Geniet onbeperkt van vrij trainen in fitnessruimtes van maar liefst 2600 m² of volg één van de vijftien uitdagende groepslessen. Je kunt hier gebruik maken van de nieuwste fitnessapparatuur, je krijgt professionele begeleiding en je kunt gebruik maken van zeer luxe faciliteiten. Rust bijvoorbeeld uit op één van de talloze loungeplekken, ontspan in de wellness of geniet van een koffie of uitgebreide lunch in de lounge. Drink je favoriete proteïneshake aan de bar of lees de krant aan de leestafel. 

Wil je voor of na het sporten ook nog even werken? Ook daarvoor ben je bij Movement Gym op de juiste plek, want hier werk je op prachtige inspirerende werkplekken. Ook kun je een vergaderruimte claimen voor jouw creatieve brainstormsessie. Bekijk hier wat Movement Gym je allemaal nog meer te bieden heeft!


Wil jij lid worden met 15% korting? Neem contact op via gym@movementamersfoort.nl of breng een bezoekje aan de Nijverheidsweg-Noord 72 in Amersfoort.

Nieuws

Begin 2023 sportief met 15% korting bij Movement Gym!

Sport