Autohopper Amersfoort kondigt verandering in management aan

Amersfoort, dinsdag 20 juni 2023 

Na een succesvolle ondernemersreis heeft Ben Zandvliet, mede-eigenaar en oprichter van Autohopper Amersfoort (Move a Bit B.V.), besloten zijn belang te verkopen aan de grootaandeelhouder en het bedrijf per 1 juli te verlaten. Het bestaande team gaat met veel energie verder onder aanvoering van Nazmi Tiryaki, die al een jaar de bedrijfsleider is van Autohopper Amersfoort.

Ben zal zich het komende jaar inzetten voor inspirerende en sociale initiatieven in Amersfoort en hij gaat zijn ondernemersgeest verder volgen. Steven Donselaar, medeaandeelhouder: 'We zijn Ben dankbaar voor zijn inzet en energie om van Autohopper Amersfoort een succes te maken en wensen hem alle goeds toe op de nieuwe weg die hij in gaat slaan.'

Sinds de oprichting in januari 2021 is Autohopper Amersfoort uitgegroeid tot een betrouwbare regionale speler op het gebied van autoverhuur en shortlease. Met een vloot van ruim 170 auto’s bieden Nazmi en zijn team voor elk doel een passende oplossing, variërend van bedrijfsbussen tot personenauto's voor zowel bedrijven als particulieren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Steven Donselaar - steven@nest-egg.nl

Fotobijschrift: Ben en Nazmi van Autohopper Amersfoort

Nieuws

Autohopper Amersfoort kondigt verandering in management aan

Automotive
Zakelijke Dienstverlening