Appalti en Bergler intensiveren samenwerking

Amersfoort, dinsdag 5 april 2022

Mooi nieuws vanuit Leusden namens Content bedrijfslid Appalti. Enkele dagen geleden hebben zij met hun gewaardeerde relatie de samenwerking verlengd en zelfs geïntensiveerd. De samenwerking van beide partijen bestaat al ruim 9 jaar. ‘Heel fijn om met deze ondertekening een nog dieper gaande samenwerking aan te gaan om samen de grote groeidoelstelling van Bergler om te zetten in realiteit’, aldus Robin Wanders namens Appalti.

‘Concreet gaan wij samenwerken om nieuwe, passende opdrachtgevers voor Bergler te vinden. Aansluitend bouwen we een solide en overdraagbare marketing- en salesstraat en begeleiden wij hun salesmensen, zodat zij en de consultants het verhaal van Bergler, de Liefhebbers van IT, nog beter kunnen vertellen aan prospects, klanten, kandidaten en collega’s en hen zo te inspireren. Kortom, een hele mooie en intensieve opdracht, die goed bij ons past. Het is heel prettig dat ons beider DNA zo dicht bij elkaar ligt, waardoor we op voorhand goed weten wat we aan elkaar hebben.’

Over Appalti
Appalti is het commercieel expertise bureau in de B2B. Met de perfecte aanvliegroute zorgen wij dat organisaties hun salesdoelstellingen halen. Vanuit onze visie (waarin wij processen, tools, content en mensen in lijn brengen) helpen wij rendement structureel te verhogen. Met onze bewezen Appalti-methode creëren wij onderscheidend vermogen en realiseren wij aantoonbare effecten op efficiëntie, omzet en marge.

Meer informatie: www.appalti.nl 

Nieuws

Appalti en Bergler intensiveren samenwerking

Zakelijke Dienstverlening