Annefleur Dekkers: nieuwe vestigingsmanager FAC. Uitzendbureau!

Tegelijkertijd met de lancering van Content op 1 juni jl. is ook de vestigingsmanager van FAC. Uitzendbureau gestart. Na de startup van FAC. vorig jaar augustus ontstond er nu behoefte aan het overdragen van de sleutel aan een young professional die de tent gaat runnen.

Annefleur Dekkers is geen onbekende in de Amersfoortse uitzendbranche. Ze heeft zowel “op de vloer” als op kantoor vlieguren gemaakt en is een echte regelaar. “de hectiek van de uitzendbranche en altijd alles willen doen voor je opdrachtgevers geeft me energie. Ik houd van de afwisseling tussen gesprekken met opdrachtgevers en medewerkers. Geen dag is hetzelfde. Sommige uitvragen komen ruim van tevoren, maar het komt ook vaak genoeg voor dat je last minute alle zeilen bij moet zetten om de planning rond te krijgen”

FAC. Uitzendbureau levert oa. logistiek, facilitair en horeca personeel. Met name in de laatste sector komt er een hete zomer aan. Zo kan je de uitzendkrachten vinden bij de prachtige Marienhof, maar ook op het circuit van Zandvoort tijdens de Formule1, Lowlands en Mysteryland

Bij FAC. is er altijd wel een (bij)baan die bij jouw agenda past. FAC. is niet zomaar een uitzendbureau. Uitzendkrachten bieden zij een inspirerende werk community, met coole events en kansen om verder te groeien binnen moeder organisatie Facility. Bij FAC. ben jij zelf in de lead. Wil je in de avond en het weekend vrij zijn om op stap te gaan, kies dan voor een leuke job overdag en doordeweeks.

FAC. is altijd op zoek naar personeel! Ken je iemand die op zoek is naar een bijbaan naast studie of school? Wijs ze dan op onderstaande link. Of neem direct contact op met Annefleur via 06-37002164

https://www.facuitzendbureau.nl/inschrijven/

Nieuws

Annefleur Dekkers: nieuwe vestigingsmanager FAC. Uitzendbureau!

FAC. Horeca Uitzendbureau

https://www.facuitzendbureau.nl/

Personeel & Werving & Selectie