Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2022 zoekt vrijwilligers!

Amersfoort, donderdag 30 juni 2022

Vanwege Corona hebben ze er twee jaar op moeten wachten, maar in augustus is het dan eindelijk zo ver, het Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2022! Geen eendaags evenement, maar gewoon een volle week met voetbal, sportplezier en heel veel gezelligheid. Het event vind plaats van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 augustus 2022 en belooft een enorme happening te worden. Naar verwachting zullen er heel veel bezoekers op af gaan komen, een organisatiecomité onder leiding van Ferdy van Geet is dan ook al maanden volop bezig met de voorbereiding. ‘Er zullen veel handen nodig zijn om dit grootste evenement in goede banen te leiden en tot een groot succes te maken’ aldus Ferdy.

‘Er moet in die week enorm veel werk verzet worden. Denk hierbij aan barmedewerkers, controles bij de ingang van het sportpark, assistentie van verkeersregelaars, schoonmaak van het sportpark, opbouwen en afbouwen van een aangepaste inrichting, indelen van ballenmeisjes- en jongens en nog heel veel meer. Het zal je niet verbazen dat we daar veel vrijwilligers voor nodig zullen hebben.’

Komend seizoen start ASC Nieuwland ook met de invoering van het loyaliteitsmodel. Hierin kun je via een vrijwilligersfunctie of door het uitvoeren van taken, vrijstellingen en punten verdienen waardoor de vrijwilligersbijdrage van €80,- komt te vervallen. Het Amersfoort Voetbalkampioenschap is een uitgelezen moment om wat taken uit te voeren en zo gelijk punten te verdienen voor het loyaliteitsmodel. ‘Elke taak staat voor één punt, dus zet je beste beentje voor en verdien op deze manier zo al 8 punten vóór aanvang van het nieuwe seizoen!’ vertelt Ferdy enthousiast.

Aanmelden als vrijwilliger?
Vul hier het formulier in of neem voor vragen of opmerkingen contact op met Ferdy van Geet via avk@ascnieuwland.nl

Nieuws

Amersfoorts Voetbalkampioenschap 2022 zoekt vrijwilligers!

Sport