Achter de feestelijke schermen van December met LeisureTeam

Amersfoort, woensdag 24 januari 2024

In deze januarimaand blikken we terug op een fonkelende december, waarin LeisureTeam een ware kerstmarathon beleefde. Niemand kan deze magische tijd beter beschrijven dan Julia d'Aulnis, medeoprichter en een van de sterren achter de spectaculaire evenementen. Julia deelde in een recent interview haar ervaringen, hoogtepunten en toekomstplannen, waardoor we een exclusief kijkje kregen achter de schermen van hun kerstsuccessen.

Welk event was deze december het meest bijzonder voor jullie en waarom?  
"Dat moet het kerstevenement van RH Marine zijn, met 250 gasten. Het was een van onze grootste uitdagingen. We hebben een lege loods omgetoverd tot een levendige kerstmarkt, met alles erop en eraan, van gezellige kraampjes en smakelijke catering tot een dj, photobooth en zelfs een rodeo eland. Het werken met zo'n groot team was fantastisch en deed wonderen voor onze teamspirit."

Hoe heeft jullie team de drukte van de feestdagen doorstaan?  
"Ontzettend goed! Onze positieve vibe was echt onze kracht. Opvallend was hoe mijn collega’s steeds enthousiast waren om er tegenaan te gaan. December is natuurlijk een hectische maand, maar we weten dat het na de 22e kalmer wordt. Dat helpt ons om alles goed te managen."

Kun je een onvergetelijk moment delen van de kerstevenementen?  
"Absoluut, dat zijn vooral de momenten waarop ik zie hoe ontspannen mijn contactpersonen raken tijdens de feesten. Klanten vinden het vaak spannend om de organisatie uit handen te geven. Dus als ik die spanning zie verdwijnen en ze blij en trots op de dansvloer zie, dan is dat voor mij het mooiste compliment."

Wat was de meest opvallende feedback die je van gasten hebt ontvangen?  
"Een tevreden klant vroeg of ons team ook beschikbaar was voor beurzen. Dat vond ik echt geweldig om te horen!"

Zijn er al plannen of ideeën voor toekomstige evenementen die je kunt delen?  
"Jazeker. Dit jaar gaan we ons ook richten op grotere congressen en zakelijke evenementen. Het is spannend om naast de feestelijke evenementen ook meer vakinhoudelijke evenementen te organiseren. Daarnaast krijgen we mega veel aanvragen voor onze unieke cybersecurity awareness escape box, waar we in 2024 dus veel impact mee gaan maken."

Wat is jouw beste advies voor anderen die soortgelijke kerstevenementen willen organiseren?  
"Mijn tip: Begin met het einde voor ogen. Denk na over het gevoel waarmee je wilt dat je gasten naar huis gaan. En start op tijd met de planning. Als je je inleeft in je gasten, dan weet je precies wat ze nodig hebben. Met die aanpak komt alles goed!"

Nieuws

Achter de feestelijke schermen van December met LeisureTeam

Fun & Entertainment