1e editie Content Inside bij vv Hoogland geslaagd!

Amersfoort, woensdag 4 oktober 2023


Op dinsdag 3 oktober vond de 1e editie van Content Inside plaats bij vv Hoogland. Een grote netwerkbijeenkomst voor de bedrijfsleden van Content in combinatie met de sponsoren van vv Hoogland waar in de planning ruimte werd gemaakt voor een heuse Content Inside aflevering met als thema 'Topsport & Ondernemen'.  Dankzij tafelgasten Jelte Bakker (Sportivate), Ben van Koningsveld (wethouder Gemeente Amersfoort, Arian Schoen (Fit Together) en Joost Struijk (Discipline Sports) werden de aanwezige ondernemers voorzien van de nodige inspiratie en tips. 

Omstreeks 19.00 uur vonden de eerste bedrijfsleden en sponsoren hun weg naar de thuishaven van vv Hoogland aan de Sportlaan 30 in Hoogland. Daar in de kantine van de lokale voetbaltrots werden zij ontvangen door Zuivelhoeve Amersfoort die deze avond een prominente en smakelijke rol op zich had genomen. Wouter en Anaël (eigenaren Zuivelhoeve Amersfoort) voorzagen alle aanwezige ondernemers van de nodige lekkernijen die zij dagelijks in de Langestraat aan een trouwe klantenkring verkopen. 

Het was voor het ondernemende duo een eerste en prettige kennismaking met Content. 'Gezellig, laagdrempelig en enthousiasme. Dat proef ik hier, naast onze eigen lekkere producten, haha!'

Kreijne al meer dan 50 jaar sponsor
Na de aftrap rond 1945 uur door Danny Rietveld namens Content kreeg voorzitter Nico Terschegget het woord. Hij greep zijn kans om een zeer trouwe sponsor in het zonnetje te zetten. Rosan en Kees Kreijne werden naar voren gehaald vanwege het feit dat zij al meer dan 50 jaar sponsor waren van de lokale trots. Of beter gezegd: ambassadeur. 

Content Inside
Aansluitend startte Content Inside met als tafelgasten Joost Struijk (Discipline Sports), Jelte Bakker (Sportivate) en Arian Schoen (Fit Together). Zij zijn allen bedrijfslid van Content en hadden een link met het thema of het aanjagen van meer beweging op de werkvloer of in het leven. Als extra speciale gast was wethouder Ben van Koningsveld van de Gemeente Amersfoort aangeschoven . In de rol van Wilfred Genee nam Danny Rietveld de microfoon in handen en liet één voor één de tafelgasten aan het woord. Wat opviel was de mooie ambitie van de wethouder die onder meer de doelstelling 'Amersfoort sportiefste stad van Nederland' in de groep gooide.

Dank!
Wij kijken terug op een bijzonder goed geslaagde 1e editie van Content Inside en danken onze samenwerkingspartners en in het bijzonder de gastvrijheid van vv Hoogland. Op naar volgend jaar!

Nieuws

1e editie Content Inside bij vv Hoogland geslaagd!

Marketing & Communicatie