Saturday Interview - Romano Versteegen & Gideon Taberima - Omnia Connect

Amersfoort, zaterdag 20 januari 2024

Vandaag in ons Saturday Interview: Gideon Taberima en Romano Versteegen van Omnia Connect, twee jonge professionals die hun dynamiek en humor in de technologiewereld brengen. We lezen hoe Gideons geduld en klantgerichtheid bijdragen aan het succes van Omnia Connect, terwijl Romano's heldere communicatie zorgt voor transparantie en vertrouwen. Hun unieke superkrachten zouden hun werk nog efficiënter maken, terwijl hun vrije tijd gevuld is met familie-uitjes, voetbal en padel. Romano: 'Mijn favoriete weekenddag is natuurlijk de zaterdag! Dan ga ik lekker voetballen en daarna gezellig in de kantine hangen met mijn vrienden!'

Veel leesplezier en een fijne zaterdag!

Waarvoor kunnen we je midden in de nacht wakker maken?
Gideon: "Mij kan je 100% wakker maken voor het Molukse eten van mijn moeder: heerlijk!"
Romano: "Net als veel mensen met mij: om op vakantie te gaan naar een heerlijk tropisch land."

Gideon, wat zijn Romano's sterke punten als accountmanager? En Romano, wat maakt Gideon goed in dezelfde rol?

Gideon: "Romano zorgt altijd voor een duidelijke en heldere communicatie. Zodoende weten klanten precies waar ze aan toe zijn."
Romano: "Gideon is erg klantvriendelijk en zet altijd dat extra stapje om onze klanten de best mogelijke service te bieden."

Als jullie een superkracht zouden kunnen hebben die jullie werk bij Omnia Connect makkelijker zou maken, welke zou dat dan zijn?
Gideon: "Onvermoeibaarheid! In de saleswereld van ons bedrijf is dat essentieel. Ik ben zowel binnen als buiten het werk erg nieuwsgierig en streef naar voortdurende ontwikkeling en verbetering. Mijn ambitie met Omnia Connect is om de top te bereiken!" 
Romano: "Als ik een superkracht had, zou het transformatie zijn, zodat ik in een oogwenk bij een klant kan zijn, zonder reistijd. Dit zou me in staat stellen mijn tijd efficiënter te benutten en meer klanten te bedienen."

Romano, buiten kantooruren ben je vaak op het voetbalveld te vinden. Als je een voetbalteam zou kunnen samenstellen met beroemdheden, wie zouden dan absoluut in jouw team zitten?
"Ha, leuke vraag! Als ik mijn eigen voetbalteam met beroemdheden mocht samenstellen, zou ik beginnen met Andy van der Meijde voor een beetje sfeer in de kleedkamer. Zlatan Ibrahimovic zie ik als de ideale aanvoerder. Voor het middenveld kies ik Frenkie de Jong voor zijn spelmakers kwaliteiten. Verdedigend zou Araújo mijn keuze zijn als laatste man. En op de bank, alleen al voor de nodige media-aandacht, zou Louis van Gaal zitten. Hun combinatie van talent en karakter zou het team uniek maken!"

Gideon, wat is de ongebruikelijkste hobby of talent dat je hebt, iets wat de meeste collega's waarschijnlijk niet van je weten?
"Sinds vorig jaar hebben we op het werk een tafeltennistafel, en dat is inmiddels een hobby van mij geworden. We zijn onderling behoorlijk competitief. Het grappige is dat ik onze directeur en Project Engineer helemaal van de baan veeg. Eigenlijk is dit stiekem mijn geheime talent, haha!"

Hoe ziet je favoriete weekenddag eruit?
Gideon: "Ik geniet ervan om met mijn gezin leuke dingen te doen. Soms zitten we in een indoor speelhal voor de kinderen, en andere keren in een tropisch zwembad. Ook hou ik van motorrijden en breng ik het hele weekend graag door op mijn motor."
Romano: "Op zaterdag ga ik lekker voetballen en daarna gezellig in de kantine hangen met mijn vrienden."

Als jonge professionals in een snel evoluerende sector, wat zijn jullie grootste ambities of doelen voor de komende vijf jaar, zowel op professioneel als persoonlijk vlak?
Gideon: "Mijn grootste ambitie binnen het bedrijf is om door te groeien naar een functie als Sales Manager. In de vier jaar als accountmanager heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om mensen te trainen en te begeleiden. Ik streef ernaar om samen met mijn team succesvol te zijn binnen de sales en het bedrijf."
Romano: "Persoonlijk wil ik mijzelf verder ontwikkelen in de commerciële wereld en meer kennis vergaren in onze branche. Professioneel gezien streef ik ernaar om een uitgebreid netwerk op te bouwen met waardevolle klanten waar ik echt het verschil voor heb gemaakt. Mijn doel is om binnen vijf jaar met Omnia Connect de marktleider te zijn in onze branche!"

Wat is je favoriete plek in Amersfoort, Leusden of Hoevelaken?
Gideon: "Ik heb eigenlijk niet echt een specifieke plek, maar ik kom graag in Amersfoort vanwege het supergezellige centrum."
Romano: "Het zou wel cliché zijn om te zeggen dat ik graag naar kantoor ga hè, dus ik kies voor sportcentrum Theo Meijer in Leusden. Daar speel ik graag een potje padel."

Hebben jullie een tip voor collega-ondernemers?
Gideon: "Mijn enige tip is dat je plezier in je werk moet hebben. Dit zorgt ook voor een fijne werkomgeving voor iedereen!"

Romano: "Ik ben het helemaal eens met Gideon. Plezier is het allerbelangrijkste!"

Tot slot: met welke lokale ondernemer zou je wel eens een dagje willen ruilen?
Gideon: "Ik zou het liefst met iedereen een dagje willen ruilen. Er zijn zoveel interessante functies en bedrijven die fantastisch werk verrichten! Dankzij onze contacten door Content, zoals tijdens het kerstgala, ontmoet ik veel leuke en nieuwe mensen."
Romano: "Ik zou heel graag een dagje willen ruilen met de heren van Movement. Vorig jaar kregen we daar een rondleiding, en het was werkelijk adembenemend. Ik ben erg benieuwd hoe een dag in hun leven eruitziet!"