Punchline Media

Zakelijke Dienstverlening

Standaard teksten gaan het verschil niet maken 

De top bereiken binnen jouw markt? Dat is er meer nodig dan standaard teksten die niemand onthoudt. Sommige bedrijven kiezen voor kant-en-klare teksten uit Chat GPT, maar dat soort content gaat nooit het verschil maken. Middelmatige acties leiden immers nooit tot het beste resultaat.

Intussen staat jouw concurrentie niet stil. Wie de markt wil domineren, investeert in onderscheidende copywriting en overtuigende teksten.

De vaste tekst- en mediapartner 

Voor het merendeel van onze klanten zijn we de vaste tekstpartner op het gebied van copywriting, ghostwriting en publiciteit. Met Punchline Media heb je een remote team dat al jouw schrijfwerk uit handen neemt. Snel, efficiënt en vooral doeltreffend!

Over Aernout Kolijn 

Als eigenaar van Punchline Media help ik bedrijven aan teksten, verhalen en publiciteit. Zowel digitaal als in de krant. Ik heb twee jaar in de journalistiek gewerkt en heb een achtergrond in geopolitieke studies. Beide onderwerpen hebben nog steeds mijn interesse en vormen elke dag een goede basis voor mijn werkzaamheden.

Een deel van het schrijfwerk doe ik zelf, een deel van mijn klanten bedien ik met een klein team van flexibele copywriters

Neem hier contact op

Koesteeg 13-D
3811 HL
Amersfoort

06-10522940info@aernoutkolijn.nl

https://www.punchlinemedia.nl/