Get Flexible

Sport

In de kern is Stal 53 een boutique experience-bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van unieke ervaringen.

Wij leren de wensen van onze klanten kennen en verbeteren ze vervolgens met originele ideeën en eersteklas uitvoering, en creëren onvergetelijke ervaringen die zelfs de meest ervaren levensgenieters versteld zullen doen staan. Epische ervaringen, spannende avonturen en droomlevensstijlen creëren is wat we doen bij Stal53.

Stal 53 biedt exclusieve Personal Training voor ondernemers op een te gekke locatie. Namelijk in een oude paardenstal! Maar Stal 53 is veel meer dan alleen Personal Training. Want Stal 53 is ook een Private Business Club. Zo organiseren we leuke events voor en door ondernemers. Denk aan een Whisky & Sigaren avond, een BBQ avond, een rally of bijvoorbeeld een Golfdag. Exclusieve trainingen, gave events en tegelijk op een informele manier netwerken! En daarnaast kan je Stal 53 afhuren voor fotoshoots.

Wat is jouw droom?
Sta je er wel eens bij stil wat je echt met je leven wilt doen?

Onze werkwijze
◦ We definiëren je dromen als uitvoerbare doelen
◦ Samen bespreken we je doelen
◦ Samen beleven we de ervaring
◦ Samen evalueren we de ervaring

“Samen kunnen we elkaars dromen waarmaken”

No limits no boundaries.
It’s up to you! Get Flexible
Get Flexible is een Nederlands bedrijf met nationale en internationale ervaring. Het bedrijf is in 1995 gestart door Hans Veldhuizen, die graag zijn passie voor sport deelt.

Onze missie is om personen en bedrijven te inspireren een healthy lifestyle na te leven. Onze passie is om onze ervaring en kennis te delen, zodat zo veel mogelijk mensen gezond, fit en in balans leven. Een gezonde balans van binnen en van buiten is in onze ogen onmisbaar. Ieder doet dit op zijn eigen manier. Wij ondersteunen dit voor volwassenen en kinderen met:
• Personal, Duo of Small Group training
• Groepslessen
• Bedrijfsfitness
• Zwemlessen
• Speciale challenges

Interesse? Neem contact op met info@getflexible.nl
Zwemmen: 06-57452478 | Bedrijfsfitness en Personal Training: 06-14234820