Keistad Veilingen haalt ruim 16.000 EURO op!

Keistad Veilingen 2021 is afgerond en heeft een prachtig bedrag opgehaald van liefst 16.483 EURO! Inmiddels hebben alle goede doelen hun bijdrage ontvangen.
Op donderdag 25 november was de afsluiting tijdens een gaaf en vrolijk event bij SpekTakel Wonen. Daar werd nog een extra veiling georganiseerd waardoor er een heel mooi bedrag van ruim 16.000 EURO is opgehaald. ‘Een prachtig resultaat’, aldus Danny Rietveld namens Content. ‘Dit was een heel mooi project dat symbool staat voor ons platform: samen met elkaar de schouders eronder, leuke dingen organiseren en mooie resultaten boeken.’

Dank!
Namens het gehele team van Content Amersfoort willen we iedereen bedanken die – op welke wijze dan ook – deel heeft genomen aan dit project. Het was een mooie symbolische eerste activiteit voor ons als platform en heeft bewezen waarom wij Content Amersfoort zijn gestart: vrolijkheid, maatschappelijk besef én de leden voorzien van leuke contacten. Dank allemaal!

bekijk de veilingitems

 • Namens gezinnen in armoede bieden we aan:

  Doneer een Gourmetstel - 35 EURO!

  Voor slechts 35 EURO doneer je een Goutmetstel aan een gezin die in armoede leeft.
  Aan het einde van het jaar worden gezinnen die in armoede leven, en die onder de voedselbank vallen, of vlak boven die grens, overspoeld met voedsel donaties. 'Echt waar?' Ja, echt waar. Hoe gek dat ook klinkt. Deze gezinnen hebben geen financiële middelen om de feestdagen te vieren zoals wij dat ook doen. Denk aan voorbeelden als kerstversiering, kadootjes of.... jawel: een gourmetstel. 

  Om gezinnen in armoede te voorzien van deze klassieke aangelegenheid kun je nu 35 EURO doneren en daarmee zorg je ervoor dat een gezin heerlijk kan gourmetten met de feestdagen! Prachtige gedachte toch?

  €35.00

  Amersfoort