Zomerborrel Bedrijvenvereniging Calveen

Amersfoort, donderdag 25 mei 2023

Er staat weer een bijzondere bijeenkomst van Bedrijvenvereniging Calveen op het programma. Na de succesvolle aftrap eind vorig jaar bij Hotel Van der Valk A1, wordt er nu een gezellige zomerborrel georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op maandag 6 juni van 16:00 tot 18:00 uur bij Contentlid Jacco van Gent van Toyota van Gent.

Sinds de oprichting begin dit jaar telt de vereniging al meer dan dertig leden, waaronder een groot aantal leden van Content. Als collectief zet de vereniging zich in om een sterke stem te hebben richting de gemeente en haar leden te ondersteunen in actuele ondernemerskwesties. Zo worden er met regelmaat bijeenkomsten gehouden met thema's zoals (cyber)veiligheid.

Tijdens de aankomende zomerborrel zal Melissa Mackaaij, Projectmanager verduurzamen bedrijven en bedrijventerreinen bij gemeente Amersfoort, spreken over haar expertise op het gebied van duurzaamheid en informatie geven over de verschillende vergoedingen, subsidies en regelingen die beschikbaar zijn voor bedrijven. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl de leden de gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

Uit een eerdere inventarisatie bleken de belangrijkste onderwerpen en behoeften voor de vereniging:

  • Parkeren/ doorstroom van verkeer
  • Veiligheid op het bedrijventerrein
  • Verbinding met buurtgenoten

Deze onderwerpen blijven belangrijke aandachtspunten voor Bedrijvenvereniging Calveen. De vereniging blijft enthousiast om, samen met haar leden, Calveen verder op de kaart te zetten als een aantrekkelijk en energiek bedrijventerrein.

Ondernemers op Calveen die nog geen lid zijn, worden uitgenodigd zich aan te melden voor de zomerborrel bij Annemarie de Wolf via info@biyond.nl of via het event op de LinkedIn pagina van Bedrijvenvereniging Calveen.


Nieuws

Zomerborrel Bedrijvenvereniging Calveen

Duurzaamheid