Vrijdag 11 maart - Feestelijke opening Green Outlet Amersfoort

Amersfoort, maandag 7 maart 2022

Op vrijdag 11 maart 2022 wordt Green Outlet aan de Grote Haag 125 om 15.45 uur feestelijk geopend door Fatma Koşer Kaya, wethouder voor Onderwijs van de Gemeente Amersfoort en studenten van MBO Amersfoort. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Een nieuwe winkel in het centrum van Amersfoort
Green Outlet (GO) is een nieuwe winkel in het centrum van Amersfoort (Grote Haag 125) waarin alles draait om hergebruik en duurzaamheid. In de winkel is altijd iets nieuws te ontdekken. In de vintagelaan vind je een mooie collectie vintage kleding. Op het Outletplein krijgen meubels en accessoires van enkele bekende woonwinkels een 2e kans. Lokale en échte Amersfoort producten zijn te koop in de ‘Tijd voor Amersfoort’-conceptstore van Citymarketing.

PostNL servicepunt
Green Outlet is een officieel PostNL servicepunt. Bij ons kan je je postpakketjes wegbrengen of ophalen.

Green Outlet (GO) is een vintage winkel gerund door studenten
De winkel wordt gerund door MBO Amersfoort-studenten van de opleiding Retail en Verkoopspecialist. De studenten leren in de praktijk alles over het starten en runnen van een eigen winkel.

Over Onderwijs in Bedrijf (OiB Holding B.V.) Amersfoort
Binnen het concept ‘Onderwijs in Bedrijf’ heeft MBO Amersfoort eigen onderwijsbedrijven waar onderwijs extra waarde krijgt. Hier krijgen studenten de mogelijkheid om te leren en werken in de praktijk. We hebben al 8 eigen bedrijven: Salon de Nieuwe Stad, Leerhotel Het Klooster, Fit Academie Bokkeduinen, First Class, De Garage, Koppelt’, AdminCompany en Green Outlet.

Met MBO Amersfoort maak je werk van je waarde.

Nieuws

Vrijdag 11 maart - Feestelijke opening Green Outlet Amersfoort

Fun & Entertainment