Vierdubbele #contentdeal DC Reiniging

Amersfoort, dinsdag 17 mei 2022

Dinsdagmiddag promoten we standaard een leuke, bijzondere of opvallende #contentdeal: een ontstane samenwerking tussen twee bedrijfsleden van Content. Deze keer een lid die niet één maar zelfs meerdere leuke deals heeft gesloten met verschillende leden! De bescheiden en zeer ondernemende Deniece Caffee van DC reiniging maakt optimaal gebruik van het netwerk en sloot deals met o.a. InPerson, Van Mossel en Nijtmans. 

Schoonmaakbedrijf DC reiniging groeide in een paar jaar tijd uit tot een goedlopend bedrijf en groeit nog steeds dagelijks. Om deze groei te kunnen bolwerken zocht Deniece een nieuwe medewerker en hiervoor schakelde zij de hulp in van Luciën Kattestaart van InPerson. De geschikte kandidaat is inmiddels gevonden. Deal 1 is rond! Deniece is vaak onderweg naar klanten en deze bezoekjes zal zij vanaf heden afleggen in haar gloednieuwe duurzame Hybride auto. Vorige week heeft ze deze blikvanger opgehaald bij Robin van Veldhoven van Van Mossel. Deal 2! De samenwerking met buurman Gertjan van den Broek van Royals werkt weerskanten op. ‘Wij verzorgen daar wekelijks de grote schoonmaak en Gertjan bezorgt geregeld heerlijke broodjes voor tijdens onze interne vergaderingen.’ Deal 3!

En last but not least, nieuwe klanten worden door Deniece altijd getrakteerd op een ware lekkernij. Deze gepersonaliseerde bonbons met bedrijfslogo worden gemaakt door patisserie Nijtmans. Dat maakt 4! Fantastisch en goed bezig Deniece: een prachtige vierdubbele #contentdeal!

PS: Via de wandelgangen hebben wij vernomen dat een 5e deal in een afrondende fase zit. Deze heeft betrekking op een mooie bedrijfsontwikkeling. Over enkele weken zal duidelijk worden welke #contentdeal Deniece heeft gemaakt!

Nieuws

Vierdubbele #contentdeal DC Reiniging

Zakelijke Dienstverlening